Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Snoopyt szeretitek?

Figyelt kérdés
nagyon édes szerintem benne az összes dialógus, ma, amikor a gyerekeknek iszonyú ciki a szeretetüket kimutatni, és nem is az a lényeg, hogy milyen szavakat használnak, hanem ahogy csinálják, de az egy olyan haláli, ahogy abban beszélnek egymással, egy ilyen film szerintem olyan, mint egy oázis, de nagyon kevesen ismerik magyarországon, azt tudom, hogy kijött az új film a mozikban, de hiányoltam belőle a dalokat, nem tudjátok hol lehet eredeti snoopy hanganyagot, filmzenét letölteni? az én és te két lángelme, és a te megfogtad a kezemet chirley braun, bár az lehet, hogy csak egy dialógusból volt kiragadva, nagyon édes

2016. febr. 6. 00:20
 1/2 A kérdező kommentje:
csak azoknak a figyelmét akarom felhívni, akik nem hiszik, hogy kiszolgáltatottakká válnak egy kis romantikától, és szeretnék, ha a gyerekük érzelmi és lelki élete fejlődhetne, kedves és aranyos humor, szerintem
2016. febr. 6. 00:28
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen
2016. febr. 29. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!