Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Örökre csak barát maradok neki?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre csak barát maradok neki?

Figyelt kérdés
Áprilisban lesz 1 eve, hogy megismertem egy lányt. Minden nap beszelunk Facebookon, egymas legjobb baráti lettünk, igazabol vannak dolgok, amiket csak egymásnak mondunk el. Termeszetesen pancser módjára mar korán rákérdeztem, hogy szeretne-e kapcsolatot... Válasza nem volt, fiatal korára hivatkozva :) azota meg egyszer rákérdeztem, a valasz hasonlo volt... Ha nem beszelunk irtoan hiányzunk egymásnak, de nekem ez egyre rosszabb, hogy tudom, még nem akar kapcsolatot. O 16, én 19 eves.

#fiú #lány #barát #Friendzoned?
2016. márc. 14. 19:25
 1/2 anonim ***** válasza:
44%

dehogy, még lehet ebből valami :)

de várj vele még egy kis időt, hagyj neki még egy kis időt

és ezt most tapasztalatból mondtam

én is beszélgettem egy sráccal, de ő feladta és 2-3kérdezés után otthagyott, pedig ha még várt volna egy fél évet tuti igent mondtam volna neki

dehát ez van

ja és én is 15-16 voltam még akkor

2016. márc. 14. 19:35
 2/2 A kérdező kommentje:
Nagyon koszonom, ez jol esett :) csak az zavar, hogy lassan 1 eve ismerjük egymast, es ha ezalatt semmi... :/ nem volt meg barátja, egyik napján szeretne megis fiút, masik nap nem... :)
2016. márc. 14. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!