Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek a magyar fiú-cigány lány kapcsolatról?
17 éves magyar fiú vagyok.A sulinkba jár egy 16 éves félcigány lány,az anyukája a magyar,az apukája a cigány,de már elváltak,és a nevelőanyja is cigány. A lényeg a lényeg,hogy a szülei normálisak,a lány is,nem drogozik,nem cigizik,és jól tanul és higénikus is. Nagyon megkedveltem,mar volt csók is. Viszon olvastam egy helyen hogy ha veszekedés van kijön belőlük a cigányvér és átkozodnak meg minden.Én egyszer veszekedtem vele,de egy csúnya szót se mondott.Nagyon normális.Én járnék is vele,DE..egy a baj,hogy a szüleim rasszisták..Mindig ha ittvannak vendégek akkoris szidják a cigányokat és mondják hogy remélem a fiamnak normális magyar barátnője lesz és nem bü..s cigány..
Mit tegyek?
Mi ez a nagativitas itt???
Igen is ha tetszik egy lány ha cigany ha magyar és ha jól kijottok ne szóljon bele senki! Rengeteg nagyon szép cigany lány van!! És nem mindegyik "dögös".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!