Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy egy magyar fiú egy cigány lánnyal jár?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, személyesen nem ismerem, ahogy nézem a fészét legalább egy szülője cigány (kivéve ha örökbe fogadták, bár kétlem), de rajta egyáltalán nem látszik, hogy az lenne. Nagyon szép lány, ezért nem tudom, hogy csak azért mert cigány származású, hagyjam-e? Nincs bajom a cigányokkal (kivéve a mocskosabbik fajtájával, akikből erre van bőven), de én úgy vagyok vele, hogy nem szívesen lennék párkapcsolatban egy ilyen lánnyal. Esetleg most tegyek kivételt? Ti mit szólnátok hozzá? Amúgy nem hiszem, hogy lehetne bármi is mert nem nagyon akar vissza írni (korábban már írt vissza, de nem volt nagy beszélgetés, konkrétan akkor írtam neki először, válaszolt, újra kérdeztem és azóta semmi, elvileg látta, de már órák óta fent sincs fészen) meg amúgy sem nagyon megy a csajozás művészete. Sajnos... Köszi a válaszokat

18/F

2015. júl. 2. 00:05
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Hogy hívják a csajt?
2015. júl. 2. 00:12
 2/22 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen az ő magánügye, azt. :) A bátyám is 2 évig járt egy roma lánnyal. Anya meg úgy volt vele, hogy amíg nem csinál neki gyereket, nincs baja ezzel.

Viszont szerintem tényleg az ő dolga, hisz mindenember más, nem kell a származása miatt megbélyegezni.

15/L

2015. júl. 2. 00:13
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Semmi nincs benne , ő is ember , ha normális és szereted ,
2015. júl. 2. 00:15
 4/22 A kérdező kommentje:
Nem szeretem csak tetszik és el tudnék vele képzelni egy kapcsolatot csak ne lenne cigány (ez nem rasszistaságból van, gondolom azt megértettétek a kérdésem alapján, mert alapvetően nem vagyok az) Az elsőnek meg annyit a névről, hogy a neve egyáltalán nem cigányos, ha csak a neve alapján kéne eldönteni, hogy magyar-e vagy sem, akkor azt mondanám, hogy magyar, tehát nem kell a Balogh-ra és társaira gondolni
2015. júl. 2. 00:20
 5/22 anonim ***** válasza:
Ha tetszik neked, akkor ne érdekeljen hogy az-e. Ha ezzel foglalkozol, nem tetszik neked igazán.
2015. júl. 2. 01:41
 6/22 anonim ***** válasza:
79%
Drága lesz az neked! :D
2015. júl. 2. 10:05
 7/22 anonim válasza:
XD
2015. júl. 2. 11:35
 8/22 anonim válasza:
96%
Olyan 20% az esély, hogy jól működne és 80%, hogy az egész famíliája rád telepszik. Jó kis fejőstehén lehet belőled. Aztán jönnek a gyerekek, legalább 4-5 és b*szhatod az egész életed. Te tudod, hogy megéri-e a kockázatot.
2015. júl. 2. 13:17
 9/22 anonim ***** válasza:

Nem vagyok rasszista, de mit mondanának a "népek"?

Ez rasszizmus!

Magyarországon nem mindenki rasszista. Csak a lakosság 90-95%-a. A többi idegen!

2015. júl. 2. 13:28
 10/22 anonim ***** válasza:
Szereti a jó édes p÷n÷t!
2015. júl. 2. 13:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!