Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok arról, hogy egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok arról, hogy egy magyar fiú egy cigány lánnyal jár?

Figyelt kérdés

Tetszik egy lány, személyesen nem ismerem, ahogy nézem a fészét legalább egy szülője cigány (kivéve ha örökbe fogadták, bár kétlem), de rajta egyáltalán nem látszik, hogy az lenne. Nagyon szép lány, ezért nem tudom, hogy csak azért mert cigány származású, hagyjam-e? Nincs bajom a cigányokkal (kivéve a mocskosabbik fajtájával, akikből erre van bőven), de én úgy vagyok vele, hogy nem szívesen lennék párkapcsolatban egy ilyen lánnyal. Esetleg most tegyek kivételt? Ti mit szólnátok hozzá? Amúgy nem hiszem, hogy lehetne bármi is mert nem nagyon akar vissza írni (korábban már írt vissza, de nem volt nagy beszélgetés, konkrétan akkor írtam neki először, válaszolt, újra kérdeztem és azóta semmi, elvileg látta, de már órák óta fent sincs fészen) meg amúgy sem nagyon megy a csajozás művészete. Sajnos... Köszi a válaszokat

18/F

2015. júl. 2. 00:05
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
33%

Én simán dugnám akármelyiket ha nagy mellei vannak, vékony dereka és jó nagy segge. :33

Van is a környéken egy pár...

2016. máj. 9. 10:01
 22/22 anonim ***** válasza:

#16, későbbi 53%

Te normális vagy???

(Miben fogadunk, hogy két éven belül itt fogsz sírni, hogy nincs egy normális lány se? -pedig van, csak nem a magadfajtát fogja választani.)

2017. jan. 22. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!