Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Egyáltalán tehetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Egyáltalán tehetek valamit?

Figyelt kérdés

Arról van szó, hogy van egy fiú, akit egy éve ismertem meg személyesen. Először csak barátok voltunk, de nagyon sokat beszélgettünk facen meg skypeon, és mostanra többet érzünk egymás iránt mint barátság. A probléma csak annyi hogy elég messze vagyunk egymástól (750km) így találkozni nem tudunk. Most egy elég érdekes kapcsolat van köztünk amit nem tudok hova tenni.

Több fiú barátom is van, akikkel szinte minden nap találkozok és ők mondták, hogy hétről hétre egyre kedvetlenebb vagyok, pedig alapjáraton egy kedves, pozitív, energikus lány vagyok. Magamon is észrevettem hogy egyre letörtebb vagyok és sajnos mostanában akaratlanul is megbántok másokat (ilyenkor persze bocsánatot kérek) ... nem akarok megváltozni emiatt az egész miatt. Azt tanácsolták, hogy szakítsak meg vele minden kapcsolatot és előbb utóbb könnyebb lesz, de nagyon hiányozna... Arra lennék kíváncsi hogy mit tehetnék, hogy ne gondoljak rá vagy ilyesmik..volt két hét amikor nem beszéltünk először nagyon rossz volt de a végére már kicsit sem érdekelt hogy mi van vele azt hittem minden oké lesz feltöltődtem, és olyan voltam mint régen aztán megint beszélgettünk és kezdődött előröl..

Mostanában ő is megváltozott szerintem belefáradt ebbe az egészbe, olyan mintha már nem érdekelném. :(

Aki volt már hasonló helyzetben, (vagy nem volt de van valami jó tanácsa) kérem válaszoljon!

(Akár privátban is szívesen beszélgetek erről)

Köszönöm, hogy végigolvastad!

2016. márc. 13. 19:16
 1/7 A kérdező kommentje:
15/L ez lemaradt :)
2016. márc. 13. 19:18
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem hagyd az egészet. ahogy írtad, amikor egy időre nem beszéltetek jobb volt, akkor próbáld meg elfelejteni.
2016. márc. 13. 19:22
 3/7 A harmadik szem ***** válasza:
100%

Ha tényleg annyira összeilletek, akkor nem érdemes eldobni, nem talál az ember minden nap olyat, akivel el tudná képzelni az életét.

Másrészről meg lehet pont azért bírjátok egymást annyira, mert nem vagytok együtt (se fizikailag, se kapcsolatilag). Sajnos előfordul, hogy egy pár jól megvan, de amint összeköltöznek például, rengeteg minden felüti a fejét.

Ettől függetlenül ne dobd el, ha találsz jobbat nála, úgyis "el fogja csavarni a fejed", és máris könnyebb lesz elfelejteni az egészet. Ha meg nem találsz jobbat, akkor lehet az az oka, hogy ő a legjobb neked.

2016. márc. 13. 19:25
 4/7 A kérdező kommentje:

Volt olyan, hogy állítottam magamnak egy hát határt talán, vagy nemtudom minek nevezzem, és nem írtam két napig neki de már azt is nehéz volt kibírni :(

ő különleges szerepet tölt be az életemben még így is, hogy nincs velem..

2016. márc. 13. 19:27
 5/7 A kérdező kommentje:
Igen, először érzem azt hogy talán ő az akit teljes szívből tudnék szeretni...
2016. márc. 13. 19:29
 6/7 A harmadik szem ***** válasza:
100%
Szerintem egy "lelki társnak" csúfolt valaki nem rossz ha van az ember életében. Megkönnyít dolgokat.
2016. márc. 13. 19:33
 7/7 A kérdező kommentje:
Ha találnék valakit aki elterelné a figyelmemet, akkor jobb lenne?
2016. márc. 13. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!