Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tehetek? Lehet még tenni...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetek? Lehet még tenni egyáltalán valamit?

Figyelt kérdés

Először is, 15 éves lány vagyok, és a barátom 17 éves.

2 éve távkapcsolatban élünk, én Szegeden, ő Békéscsabán. Mégis mindig megoldottuk, hogy találkozzunk, hogy ez működjön. Tényleg szeretem. Szerintem ennél jobban nem is lehetne egy embert szeretni. És tudom, hogy ez elhamarkodott 15 évesen (mármint ilyeneket mondani), de most tényleg így érzem. Nem rég azzal jött, hogy nincs ideje magára se a tanulás miatt (10.es), nemhogy még rám. És hogy erre nincs megoldás, mert nem adhatok neki több időt. Ha pedig kevesebbet beszelünk, az neki nem kapcsolat. Hogy ő csak szenvedne, mert alig beszélünk. De így meg semmit se beszélnénk, nem? Tudom, hogy szeret. Mégse tudom meggyőzni, hogy ez így butaság. Mit tudnék tenni? Tényleg nem szeretném elveszíteni.

2016. márc. 12. 17:00
 1/1 anonim ***** válasza:
Ha tényleg szeret, akkor nem hiszem, hogy ezt akarná. Amúgy meg ott a hétvége, akkor biztosan tudtok sokat beszélni, meg még találkozni is.
2016. márc. 12. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!