Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig fogok még az exemre gondolni?
Ha megszuntetef azt a par levelet elfogod majd felejtenni es talalsz jobbat is 😃 nem tudja kirol marad le 😊 de ha akarsz beszélgetni írhatsz...
16F
Mind amellett, hogy a lényege a mondanivalódnak az, hogy beszélgessen veled a kérdező, és emellett kifogásolható a válaszod is, nem fogok belekötni.
Legközelebb ne legyél ennyire lenéző az ellenkező nemmel szemben.
A szeretet sosem fáj csak a hiánya.
Tehát ha találsz valakit aki szívből szeret, akkor minden rendben lessz.
Szerintem nagyon szép lelkű lehetsz ha több mint 1év után is szereted őt. Sajnos a szeretet ma már kevés emberben van meg, de mindíg lesznek kivételek.
Ne aggódj csak légy boldog!😃
Én majdnem két éve szakítottam vele, mégsem tudtam elfelejteni a mai napig sem, akkor sem, ha volt más. Az, hogy még most sem felejtetted el, megér egy próbát, talán valahogy vissza tudod kapni.
Ismerek olyat is viszont, aki másfél évig szenvedett az exe után, aztán találkozott egy másik fiúval, és boldogabb, mint valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!