Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha nem tudok nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha nem tudok nem "rá" gondolni?

Figyelt kérdés

2016. márc. 12. 12:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Foglald el magad bármi mással...úgy értem, hogy ha például eljársz gyakran sportolni, vagy esetleg játszol valamilyen hangszeren... Valamilyen programot "iktass" be magadnak. Meglátod majd, hogy fáradt leszel, és egyszerűen nem lesz erőderőd gondolni. Beválik, ne aggódj :)
2016. márc. 12. 12:59
 2/4 anonim ***** válasza:

*erőd rá gondolni

Elnézést :D

-előző voltam-

2016. márc. 12. 13:00
 3/4 anonim ***** válasza:

Hívd el randira és jöjjetek össze :$

Persze tudom hogy ezt így könnyű mondani..

Egyébként tudnád részletezni a helyzetet?

2016. márc. 12. 13:50
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy konfirmálással kezdődött. Meghívtak, elmentem. Minden megvolt,aztán felhivtak hozzájuk. A konfirmáló egy fiú volt,és a fiú testvére a nagy "Ő". Akkor ismertem meg, de nm gondoltam még semmire. Ekkor megtudtam,hogy a mi iskolákba jár. Ennek nagyon megörültem, és elkezdtem gondolkodni hogy juthatnék közelebb hozzá. Végül döntöttem. Ráírtam fb-n és válaszolt. Nagyon kedves volt, de röviden válaszolt mindig. A következő este minimum 2 órát beszélgettünk non stop. Utána ráírtam még 1x, de nm írt vissza. Ekkor döntöttem úgy, hogy békénhagyom, és utána adódott a probléma :nem tudtam nem rá gondolni. .
2016. márc. 12. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!