Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk! Mi a véleményetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi a véleményetek arról, ha egy lány dögcédulát hord?

Figyelt kérdés

Mik lennének az első gondolataitok? Tetszene vagy inkább taszítana? Furcsállnátok?

Ilyesmikre gondoltam:

[link]

[link]

[link]

És kb. ekkora hosszúsággal lógna: [link]

2016. márc. 10. 16:00
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
a 10 es megmondja ha szep egy lány akor akar rockos is lehet még ez nalam elöny is lene :'DD
2016. márc. 10. 16:34
 12/17 anonim ***** válasza:
A dögcédula nem dísz, nem ékszer. Ennyi erővel biciklikülsőt is lehetne hordani derékon. Szerintem gáz.
2016. márc. 10. 16:48
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha már használsz egy használati tárgyat akkor azt funkciója szerint használd , vagy ne használd...
2016. márc. 10. 16:49
 14/17 anonim ***** válasza:

Ezek gagyik. Ha már hordasz,hordj normálisat.

[link]

Az enyém pont ilyen. A stílusom is ilyen militarys. Ilyen sima semmilyen stílushoz nem nagyon illik

18F

2016. márc. 10. 18:01
 15/17 anonim ***** válasza:

Úristen! Szentségtörés.

Nehogy már mások véleménye hordd vagy éppen ne. Ebből a gondolkodásból simán be lehet tippelni, hogy 11-14 év közötti vagy egyébként.

Amivel nem is lenne baj, csak komolyan. Ennyi idősen az se érdekelt, hogyan nézek ki (a higiéniai kereteken belül persze), nem, hogy még egy nyamvadt nyakláncról mit gondolnak.

2016. márc. 10. 18:17
 16/17 anonim válasza:
Bakker, én is dögcédulás nyakláncot hordok. Amúgy ez furának számít, vagy mi? Lány vagyok.
2016. márc. 10. 18:28
 17/17 A kérdező kommentje:

16 vagyok. Csak azért kérdezem, mert nem hiányzik az, hogy furán nézzenek rám vagy elkezdjenek cikizni. Mert pár osztálytársam + pár nagymenő a suliba mindenkinek mindenért be tud szólni. És csak érdekelt, hogy a többségnek mi a véleménye.

Én csak azért tartom egy kicsit furának, mert még nem láttam egy lányt se aki dögcédulát hord.

2016. márc. 10. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!