Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak ha már mindig hozzá hasonlítom magam?
Figyelt kérdés
Van egy osztálytársam akivel elég jóban vagyok,10-edikesek vagyunk.Az a helyzet hogy amikor tavaly átkerültem abba az iskolába ahová most járok minden jó volt.Azóta ez megváltozott, akkor megláttam egy srácot akivel már tavaly óta szemezgettünk felvett facen de nem írt,pedig minden jele megvolt annak hogy tetszem neki.Mióta megkezdtük ezt az évet mindenki ezért az osztálytársamért van oda,még az is aki nekem tetszett, pedig tavaly még nem nagyon érdekelte de nemrég megtudtam hogy írogatott neki és vele akart járni.Tavaly még akinek én tetszettem mára már mind érte vannak oda.Pedig nem tartom magam csúnyának,sőt.Nem vagyok egoista de szerintem nekem szebb arcom van az övénél de ő velem ellentétben nagyon vékony rajtam meg azért van mit fogni de nem vagyok dagadt.Nem az a bajom hogy vele foglalkoznak vagy őt nézegetik de nem tudom hogy hirtelen mit esznek rajta.Én mindig a második vagyok és ez nagyon idegesít.Mit tegyek,hogy ne érdekeljen?2016. márc. 9. 19:37
1/2 anonim válasza:
Nem lehet, hogy neki szebb a belsője, ezért szeretik jobban mint téged..?
2/2 A kérdező kommentje:
Főleg,hogy én csendes és visszahúzódó vagyok ő meg nagyszájú és beképzelt? És honnan tudnák azt, ha még nem is beszéltek vele?
2016. márc. 10. 07:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!