Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Folyton az exhez hasonlítom magam, mit tegyek?
20 évesek vagyunk. Nekem egy kapcsolatom volt eddig, neki kettő(egy 4 éves és egy éves).
A 4 évesnél a lányt rengeteg trauma érte(nem a párom miatt), bekattant, külföldre ment. A 2 éves 2x csalta meg.
Nos, a 2 éves lány(legyen C) jelenti a legnagyobb gondot.
A párom, amikor képbe jöttem, rengeteget filózott, hogy megint össze jöjjön C-vel, vagy engem válasszon. Utána lezárta C-t, mi még rengeteget ismerkedtünk, majd össze jöttünk. Totálisan szerelmes belém, ez biztos, de sokszor képben van az ex, ami zavar. Például:
-A párom nem merte neki , hogy együtt vagyunk. Miután elmondta, az exe elhordta a francba.
-az exével még mindig kint vannak facen a közös képek(nem fordít rá nagy ügyet)
-Velem nem hajlandó EGY közös képet sem csinálni, mondván ő spontánokat szokott(az exével vannak)
-megtartotta az exe szerelmes levelét, és pár emlék tárgy még kint van tőle
-nekem egy csomót beszól a külsőmre(miért nem festem be a hajam, olyan az arcom mint egy majomé, stb).
Közölte velem múltkor, hogy sose volt még ilyen kapcsolata, mint én. Én egyben a legjobb barátja is vagyok, túl türelmes, kedves hozzá, és sose akar elveszíteni.(De hozzá tette, hogy közöttünk nincs meg az a nagy "szenvedély").
Onnan gondolom, hogy szerelmes, hogy folyton keres, ha nem keresem, kiakad, folyton kérdezgeti, szeretem-e, az összes szabadidejét velem tölti, az összes spórolt pénzét rám költi, stb.
Ugyanakkor nem tudom felnövelni az önbizalmam.
Ne haragudj, de egy ilyen bunkó p.raszttal miért vagy együtt? Szerinted aki szerelmes, mond olyan, hogy fesd be a hajad, mert nem szép, vagy hogy olyan az arcod, mint egy majomé (??)
Ha a helyedben lennék, már rég agyő lett volna, ha te nem teszed, akkor magadra vess, hogy hagyod, hogy így tapossa az önbizalmad.
21/L
Azt írtad, közölte Veled hogy nincs meg az a nagy szenvedély....meg kritizálja a külsőd.
Az ilyen ember nem szerelmes, már bocs....
Bocsi, de... azt mondta neked, hogy olyan az arcod, mint egy majomé? És szerinted szerelmes beléd? És még vele vagy?
Nincs több kérdésem.
Szia!
Szerintem nem kérdés,hogy Nektek nem "egy" az utatok...Ha valaki leközli Veled, hogy nincs meg az a "nagy" szenvedély,akkor nem is annyira biztos az a "totálisan szerelmes belém" kijelentés...20 évesen ne pazarold az érzéseidet olyanra aki nem érdemli meg...
Totálisan szerelmes belém - sokszor képben van az ex
Totálisan szerelmes belém - olyan az arcom mint egy majomé
Totálisan szerelmes belém - közöttünk nincs meg az a nagy "szenvedély"
ne a szíveddel gondolkozz.
valaki mást jobban szeretne, a külsőddel problémája van, és a köztetek levő érzelmi kapcsolat a leírásod alapján megszokás, ragaszkodás, egyedülléttől való félelem/lustaság/pótlék.
Az előttem szólok már mindent elmondtak!
Nézd lehet, hogy szeret, de nem "úgy", ahogy az ember szereti a másikat szerelemmel. Ha én szerelmes vagyok, akkor nekem ő a legjobb, legtökéletesebb és pont nem érdekel a haja színe.
"Én egyben a legjobb barátja is vagyok, túl türelmes,..."
Jó vagy hozzá és ezt értékeli, ezért van veled.
Én a helyedben átgondolnám a dolgokat. Fiatal vagy te még egy ilyen lagymatag kapcsolathoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!