Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Folyton az exhez hasonlítom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton az exhez hasonlítom magam, mit tegyek?

Figyelt kérdés

20 évesek vagyunk. Nekem egy kapcsolatom volt eddig, neki kettő(egy 4 éves és egy éves).

A 4 évesnél a lányt rengeteg trauma érte(nem a párom miatt), bekattant, külföldre ment. A 2 éves 2x csalta meg.

Nos, a 2 éves lány(legyen C) jelenti a legnagyobb gondot.

A párom, amikor képbe jöttem, rengeteget filózott, hogy megint össze jöjjön C-vel, vagy engem válasszon. Utána lezárta C-t, mi még rengeteget ismerkedtünk, majd össze jöttünk. Totálisan szerelmes belém, ez biztos, de sokszor képben van az ex, ami zavar. Például:

-A párom nem merte neki , hogy együtt vagyunk. Miután elmondta, az exe elhordta a francba.

-az exével még mindig kint vannak facen a közös képek(nem fordít rá nagy ügyet)

-Velem nem hajlandó EGY közös képet sem csinálni, mondván ő spontánokat szokott(az exével vannak)

-megtartotta az exe szerelmes levelét, és pár emlék tárgy még kint van tőle

-nekem egy csomót beszól a külsőmre(miért nem festem be a hajam, olyan az arcom mint egy majomé, stb).

Közölte velem múltkor, hogy sose volt még ilyen kapcsolata, mint én. Én egyben a legjobb barátja is vagyok, túl türelmes, kedves hozzá, és sose akar elveszíteni.(De hozzá tette, hogy közöttünk nincs meg az a nagy "szenvedély").

Onnan gondolom, hogy szerelmes, hogy folyton keres, ha nem keresem, kiakad, folyton kérdezgeti, szeretem-e, az összes szabadidejét velem tölti, az összes spórolt pénzét rám költi, stb.

Ugyanakkor nem tudom felnövelni az önbizalmam.

2016. márc. 2. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj, de egy ilyen bunkó p.raszttal miért vagy együtt? Szerinted aki szerelmes, mond olyan, hogy fesd be a hajad, mert nem szép, vagy hogy olyan az arcod, mint egy majomé (??)

Ha a helyedben lennék, már rég agyő lett volna, ha te nem teszed, akkor magadra vess, hogy hagyod, hogy így tapossa az önbizalmad.

21/L

2016. márc. 2. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt írtad, közölte Veled hogy nincs meg az a nagy szenvedély....meg kritizálja a külsőd.

Az ilyen ember nem szerelmes, már bocs....

2016. márc. 2. 21:27
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de... azt mondta neked, hogy olyan az arcod, mint egy majomé? És szerinted szerelmes beléd? És még vele vagy?

Nincs több kérdésem.

2016. márc. 2. 21:31
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Még az exét szereti. Hozzád maximum ragaszkodik. Lehet, hogy kapcsolatfüggő. Gondolom ha 20 éves, akkor a 4 éves, a 2 éves és a jelenlegi kapcsolata között nem sok idő telt el. Egyikből ment a másikba. Nem akar egyedül lenni. Csak egy pótlék vagy neki.
2016. márc. 2. 21:40
 5/7 Mivanveletek? ***** válasza:

Szia!

Szerintem nem kérdés,hogy Nektek nem "egy" az utatok...Ha valaki leközli Veled, hogy nincs meg az a "nagy" szenvedély,akkor nem is annyira biztos az a "totálisan szerelmes belém" kijelentés...20 évesen ne pazarold az érzéseidet olyanra aki nem érdemli meg...

2016. márc. 3. 09:32
 6/7 anonim ***** válasza:

Totálisan szerelmes belém - sokszor képben van az ex

Totálisan szerelmes belém - olyan az arcom mint egy majomé

Totálisan szerelmes belém - közöttünk nincs meg az a nagy "szenvedély"

ne a szíveddel gondolkozz.

valaki mást jobban szeretne, a külsőddel problémája van, és a köztetek levő érzelmi kapcsolat a leírásod alapján megszokás, ragaszkodás, egyedülléttől való félelem/lustaság/pótlék.

2016. márc. 3. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:

Az előttem szólok már mindent elmondtak!

Nézd lehet, hogy szeret, de nem "úgy", ahogy az ember szereti a másikat szerelemmel. Ha én szerelmes vagyok, akkor nekem ő a legjobb, legtökéletesebb és pont nem érdekel a haja színe.

"Én egyben a legjobb barátja is vagyok, túl türelmes,..."

Jó vagy hozzá és ezt értékeli, ezért van veled.

Én a helyedben átgondolnám a dolgokat. Fiatal vagy te még egy ilyen lagymatag kapcsolathoz.

2016. márc. 3. 13:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!