Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Folyton szellentenem kell, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton szellentenem kell, ha vele vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lányként elég kínos kérdés, de nem tudom már, mit tegyek.

Kiskorom óta én az a tipikus nagyon stresszelős ember vagyok. MINDENEN.

Rengeteg gond volt a táplálkozásommal, az alakom rengeteget változott.

A lényeg, hogy mára már rengeteg mindent megoldottam, viszont most jött egy új probléma:

Imádom a párom, szerelmes vagyok belé, de!! A kezdetektől nem tudok nála aludni. ELeinte minden ottalvásnál hánytam. Utána csak ébren voltam, korgott a hasam. Mára már átalakult, hogy folyton szellentenem kell. Ilyenkor kimegyek a mosdóba, de mire vissza fekszem mellé, már megint kell. És ilyenkor hiába engedem ki halkan, folyton kell. NYilván vissza tudom tartani, de amint becsukom a szemem, mintha elveszítenám az önkontrollt, és kijön...Nagyon gűz, szó szerint. :(

Altatót is szedtem már be, különböző nyugtató teákat, és semmi.:( És múltkor megemlítette(nem ehhez a témához kapcsolódóan), hogy bármi kijöhet felül, csak alul ne. :D

2016. jan. 29. 12:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
sok tejet iszol? nálam az okozza
2016. jan. 29. 12:59
 2/14 anonim ***** válasza:
egyébként mi az, hogy alul semmi nem jöhet ki? Fingjál akkor amikor jól esik.
2016. jan. 29. 13:00
 3/14 anonim ***** válasza:
Lefekvés előtt ne egyél max 2-3 órával. És akkor is könnyed kaját pl. saláta, párolt vegyes zöldségköret, max egy banánt, almát. Gasztroenterológusnál jártál már mostanság? Nem ártana egy vizsgálat. Lehet, hogy laktóz érzékeny vagy, ha tejet fogyasztaz. Lehet éppenséggel liszt allergia is, valamiféle táplálkozási gubanc áll fenn itt továbbra is.
2016. jan. 29. 13:01
 4/14 anonim ***** válasza:
Mit fogyasztasz.? Vegáknál gond..
2016. jan. 29. 13:01
 5/14 A kérdező kommentje:

Köszönöm a segítő válaszokat!

Az a gond, hogy ez csak nála van. Itthon van, hogy lefekvés előtt megiszok 3 pohár kakaót, és semmi.

Ott lefekvés előtt egy szendvicset eszem, de volt már, hogy nem ettem semmit, és akkor is. :(

A laktózérzékenységre még nem gondoltam, kivizsgáltatom majd magam, de szerintem ez a stressz, pedig nem érzem, hogy stresszelnék.:(

2016. jan. 29. 13:04
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

"bármi kijöhet felül, csak alul ne. :D"

ez neked vicces? hogy akivel a legjobban kellene érezned magad, frusztrációt kelt benned? szerintem őszintén beszélned kellene vele a(z amúgy pici) problémádról, nem feszengened, és a beleiddel játszanod (az állandó visszatartás tuti nem fogja megoldani a problémát)

2016. jan. 29. 13:05
 7/14 anonim ***** válasza:
micsoda hülye. ő nem szokott fingani?
2016. jan. 29. 13:14
 8/14 anonim ***** válasza:
Ha otthon nincs baj a kakaótól, akkor biztos, hogy nem vagy laktózérzékeny. A zöldségek meg a banán sem jó ötlet, azoktól is jól lehet eregetni. Büdös, ami kijön?
2016. jan. 29. 14:48
 9/14 anonim ***** válasza:
én akkor is fingok ha tejjel iszom a kávét. A zöldség elvonás pedig nem lenne túlzás kedves utolsó? A napi vitamin szükségletét hogy szedje be? Vitamintablettákkal?
2016. jan. 29. 16:44
 10/14 anonim ***** válasza:

Szia! :)

Én is éreztem hasonlóan a barátommal, az első együtt töltött éjszakán alig tudtam aludni,mert folyamatosan szellentenem kellett. Nyilván idegi alapú,mert rágörcsölsz. Szerencsére utána már nem nagyon volt ilyesmi, néha rám jön, akkor halkan kiengedem :D

Mennyi ideje vagytok együtt?

2016. jan. 29. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!