Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Folyton szellentenem kell, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Folyton szellentenem kell, ha vele vagyok, mit tegyek?

Figyelt kérdés

Lányként elég kínos kérdés, de nem tudom már, mit tegyek.

Kiskorom óta én az a tipikus nagyon stresszelős ember vagyok. MINDENEN.

Rengeteg gond volt a táplálkozásommal, az alakom rengeteget változott.

A lényeg, hogy mára már rengeteg mindent megoldottam, viszont most jött egy új probléma:

Imádom a párom, szerelmes vagyok belé, de!! A kezdetektől nem tudok nála aludni. ELeinte minden ottalvásnál hánytam. Utána csak ébren voltam, korgott a hasam. Mára már átalakult, hogy folyton szellentenem kell. Ilyenkor kimegyek a mosdóba, de mire vissza fekszem mellé, már megint kell. És ilyenkor hiába engedem ki halkan, folyton kell. NYilván vissza tudom tartani, de amint becsukom a szemem, mintha elveszítenám az önkontrollt, és kijön...Nagyon gűz, szó szerint. :(

Altatót is szedtem már be, különböző nyugtató teákat, és semmi.:( És múltkor megemlítette(nem ehhez a témához kapcsolódóan), hogy bármi kijöhet felül, csak alul ne. :D

2016. jan. 29. 12:56
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nem kell miatta szégyelned magad. Max csináld diszkréten. Vagy ha csak sikerül előtte, nevetsz egyet, és annyit mondasz upsz bocsi. Szerintem a barátod ha normális,akkor nem fogja zavarni
2016. jan. 30. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
Köhögj amikor fingasz. Próbálj meg hangosabban köhögni a fingod hangjánál. Hátha nem veszi észre!
2016. jan. 30. 16:32
 13/14 anonim ***** válasza:
2016. jan. 30. 16:35
 14/14 anonim ***** válasza:
13 azaz xd
2016. jan. 30. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!