Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire hájas hassal lehet vonzó egy lány? (kép)
Tudom, hogy ez elég gáz, de voltam még kövérebb is és fogyózom. Mennyire gáz ilyen pocak?
18/L
Engem a takart részek sokkal jobban érdekelnének!:D
Ez még nekem tetszetős! Egy vonzó személyiséggel emellé álomlány is lehetnél nekem akár :)
Szerintem csinos vagy, nincs baj azzal ha van egy kis husika :)
24/F
A Te kifejezéseddel: eléggé "gáz" az ilyen pocak. Tudom nem esik jól, de nyilván őszinte véleményt kértél.
Fiatal vagy, tehát most még könnyen tehetsz ellene (szükséges is). Nemcsak arról van szó, hogy hogyan néz ki egy hájas test, hanem hogy ennek vannak és lesznek következményei. Ez nem ijesztgetés, de koromnál fogva talán jobban átlátom a későbbi fejleményeket is.
A diéta helyes, de kevés, hiszen csak átmeneti megoldást jelent. Életmód-váltásra van szükség, amelyben a tudatos étkezés és a rendszeres mozgás kap hangsúlyt. Valamilyen kardio tevékenységet kellene hetente legalább 3-4-szer végezni (futás kezdetben nem javasolt, helyette úszást, vagy erőgyaloglást javasolnék)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!