Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ennyire hájas hassal lehet vonzó egy lány? (kép)
Figyelt kérdés
Tudom, hogy ez elég gáz, de voltam még kövérebb is és fogyózom. Mennyire gáz ilyen pocak?
18/L
2016. márc. 8. 11:16
1/22 anonim válasza:
Szerintem terhes vagy, csak nem tudsz róla...
2/22 anonim válasza:
Álló képet tegyél fel. Így nem látszik, hogy ez mennyire arányos a testedhez képest. Meg így fekve szét is folyik.
Nyilván van rajtad felesleg. De szerintem nem ez a legfontosabb egy kapcsolatban.
Ha valaki megszeret annak így is tetszeni fogsz. Persze nem az a cél, hogy maradj ilyen és nem foglalkozz magaddal. De inkább az egészséged miatt. Ne azért, hogy akkor hány pasinak fogsz majd tetszeni.
3/22 anonim válasza:
Hát van, aki szereti a ducibb lányokat ez tény. Én személy szerint nem örülnék, ha ilyen lenne a hasam illetve azonnal diétáznék/tennék érte. Ne haragudj érte ez az én meglàtàsom.
4/22 acelsziv válasza:
aki szeret az ezzel együtt is szeretni fog
5/22 anonim válasza:
Szerintem lehet, bár én lány vagyok.
6/22 anonim válasza:
Add le mi lesz 10 év múlva! Válts életmódot ne másért magad miatt! Am így is szerethető vagy!
7/22 anonim válasza:
Én imádom az ilyen nagybelű lányokat, nekem tetszik, ha azt a piercinget kiszeded akkor akár beszélhetünk is.:D
8/22 anonim válasza:
háát csak lötyedt vagy min én de boldog nőnapot:'D
9/22 anonim válasza:
Ez azért nagyon messze van a hájastól.
A vonzalom meg nagyon sok tényező együttese által jön létre (vagy nem), nem lehet kiragadni egyetlen dolgot.
Egyébként meg van, aki kifejezetten szereti, ha egy lányon van némi felesleg. :)
10/22 anonim válasza:
ha állnál, és úgy csinálnád a képet, jobban látszana, hogy hogyan oszlik el. Egyébként nem néz ki vészesnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!