15 éves lány vagyok, szőrös hassal, mivel szőrtelenítsem?
Figyelt kérdés
Sziasztok 15 éves lány vagyok, és most hogy itt a strandszezon szeretném szőrteleníteni a hasamat. Eddig nem zavart annyira rajta a szőr, de az elmúlt hónapokban nagyon megerősödött(fekete sűrű és vastag lett) az arcomat borotválom, mert mindenhol elég szőrös vagyok. A hasamra is jó lesz a borotva vagy valami mást ajánlottok?2015. jún. 7. 08:15
1/10 anonim válasza:
Mindenhová (arcodra különösen!!!) gyanta.
Irány a kozmetikus, ha nem tudod magadnak megcsinálni. A borotvától csak erősödik a szőrzet.
2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm, de az arcomat muszáj borotválni, mert nem tudom megvárni míg gyantaérett lesz a szőr mert fekete és sok van.
2015. jún. 7. 08:42
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi.
Még az jutott eszembe, hogy csak hajnyíróval rövidre vágom, hátha úgy nem feltűnő annyira.
2015. jún. 7. 10:36
5/10 anonim válasza:
Hamarosan olyan leszel mint egy férfi, borostás, ha borotválod a szőröd... szedd ki csipesszel. Vagy ilyennel még egyszerűbb: [link]
Ha nagyon sok van és sötét akkor meg menj orvoshoz mert az betegség jele.
6/10 A kérdező kommentje:
Voltam már orvosnál, a hormonszintemmel minden rendben van.
Az a baj, hogy nagyon sok és erős szőr van rajtam, ennyit lehetetlen csipesszel kiszedni.
2015. jún. 7. 14:51
7/10 anonim válasza:
Gyantával csináld akkor, semmiképp ne borotvával.
8/10 anonim válasza:
Szia. Mennyi a tesztoszteron szinted?
Nem lehethogy túl magas?
9/10 A kérdező kommentje:
azt mondták hogy 25-ös a tesztoszteron szintem
2015. jún. 7. 18:33
10/10 anonim válasza:
Ne borotváld, nekem is szőrös a pocim, a borotvától egy idő után nagy dzsungel lesz. Én csipesszel szedem ki, vagy epilálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!