Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok arról, ha egy szép lány 17 évesen még szűz?
Figyelt kérdés
2016. márc. 7. 23:27
11/17 anonim válasza:
Én szép vagyok és még 20 évesen is szűz voltam. Senki le se szarta :D Egyébként se érdekelt a véleménye senkinek se. 26/N
12/17 anonim válasza:
Néha komolyan az eszem megáll.
A baj azzal van, aki már abnormálisnak gondolja, ha egy lány nem teszi szét az első adandó alkalommal a lábait.
13/17 anonim válasza:
Pedig szét kéne ám,addig kell csinálni ameddig tudod,majd öregkorodban már úgysem tudod csinálni,meg nem is kellesz senkinek,ezek a legszebb évek huszonéves korodig,ne tartsd vissza magad,egy 30 éves nő már kezd kifutni az időből,ha belegondolsz csak 13 éved van már.
14/17 anonim válasza:
Utolsó, ne dumálj baromságokat
15/17 anonim válasza:
Azt, hogy teljesen normális. Nagyon sok 17 éves szűz még.
16/17 anonim válasza:
Tök normális nyugi! xd
Én ebből a szempontból teljesen megegyezek veled. 17 vagyok, lány és szűz és büszke rá! :-D
Szerintem inkább az érezze magát kellemetlenül, akinek korán megvolt. Nem érsz el vele semmit. Gondolj csak bele, ha jön a nagy pillanat minek örülne inkább a fiúd?: ha már mondjuk rengeteggel csináltad már vagy ha megtiszteled azzal, hogy ő lehet az első mert benne megbízol? Hát tuti az utóbbi ;-)
Szóval ne izgulj, attól, hogy szűz vagy, csak még különlegesebb lettél! ;-)
17/17 anonim válasza:
azer van bene igazság hogy 30 felet már gyereket csinálni nem a legjobb de 17 évesen se!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!