Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mit gondoltok egy ilyen lányról (többi lent)?
Ha azt nézem, hogy ismerek olyan lányt aki 172cm, 55kg, és ha nem lenne csípője beleférne azokba a kölökhintákba a játszótéren.. Nekem így borzalmasan vékonynak tűnsz. Bár nem értek az ilyen dolgokhoz, lehet hogy ő alkatilag ilyen és rajtad jobban oszlik el a 37kg (bár ezt kétlem)
Röviden nekem nagyon kevés. Nagyon-nagyon
# 11:
172 cm 55 kilóval szerintem semmi gond nincs. Vékonyabb az átlagnál, de nem vészes.
Bár abban igazad van, hogy nem mindegy, hogy oszlik meg.
Én pont a törékeny és vékony lányokat szeretem de elképzelni is nehéz hogy mennyire lehetsz vékony ilyen kevés súllyal. Ezért nehezen is tudok véleményt mondani, mert ha csak annyit tudok hogy elég vékony vagy az bejön.
Esetleg ha a derekadról valami képet tudnál linkelni akár ide akár privátban is ha úgy kényelmesebb akkor többet tudnék mondani. 19F
Nem.
Ha egy pasi nyakába ugrassz, akkor az jól fogja érezni magát, és nem le akar tenni 10 másodperc múlva. Ha az ölébe ülsz is sokkal jobb.
Szépen kirajzolódó gerincoszlop, oldalbordák, vékony kar.
Szerintem tökéletes.
vékony lányok tény,hogy sokkal jobban bejonnek, de ez baromi kevesnek tunik
esetleg egy arc nelkuli kep?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!