Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy vegyem rá a lányt hogy küldjön kepet?
Van egy lány akivel Elkezdtem beszélgetni Online... Nagyon megtetszet a személyisége nagy nehezen elküldtem neki par kepet...
Azt mondta cuki vagyok 😃
De ő nagyon felenk es nem mer kepet küldeni... Engem mar az se erdekel nagyon hogy hogy nez ki de nem hiszi el 😞
Persze a kep jo lenne mert csak megjobban tetszene...
Szoval otletek? Vagy csak varjak es egyszer majd küld?
Mindent imadok benne... A hobijait a stílusát...
16F
A lany 15...
Gondolom attól fél, hogy esetleg visszaélnél a képeivel...
Esetleg kérd meg, hogy küldjön olyan képet amin nem látszik az arca csak nyaktól lefele.
Áhh 😞 nem élnek vissza vele 😃 es en mar sok kepet küldtem neki de akkor megkerem arra amit irtal...
Amugy nem ertem mi baja 😞 miert hiszi hogy csunya tuti szep lesz 😃
Huh... Keves ra az esély de ha az lenne hogy nem vonzódom hozzá fizikailag akkor baratkoznek vele...
Loghatnank egyutt meg minden mert nem olyan messze lakik 😃
Lehet egy öreg pedofil bácsival beszélgetsz:D
Viszont magyarázza már el nekem valaki lassan és érthetően, hogyan lehet visszaélni valakinek a képével? Nem meztelen képre gondolok. Ilyen alapon, ha valaki kitesz egy profilképet a facebookra, azzal is ugyanúgy vissza lehet élni. a profilképe szinte mindenkinek nyilvános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!