Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy vegyem rá a lányt hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyem rá a lányt hogy küldjön kepet?

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel Elkezdtem beszélgetni Online... Nagyon megtetszet a személyisége nagy nehezen elküldtem neki par kepet...

Azt mondta cuki vagyok 😃

De ő nagyon felenk es nem mer kepet küldeni... Engem mar az se erdekel nagyon hogy hogy nez ki de nem hiszi el 😞

Persze a kep jo lenne mert csak megjobban tetszene...

Szoval otletek? Vagy csak varjak es egyszer majd küld?

Mindent imadok benne... A hobijait a stílusát...

16F

A lany 15...

2016. márc. 5. 07:23
1 2 3
 1/23 anonim válasza:

Gondolom attól fél, hogy esetleg visszaélnél a képeivel...

Esetleg kérd meg, hogy küldjön olyan képet amin nem látszik az arca csak nyaktól lefele.

2016. márc. 5. 07:27
 2/23 A kérdező kommentje:

Áhh 😞 nem élnek vissza vele 😃 es en mar sok kepet küldtem neki de akkor megkerem arra amit irtal...

Amugy nem ertem mi baja 😞 miert hiszi hogy csunya tuti szep lesz 😃

2016. márc. 5. 07:30
 3/23 anonim ***** válasza:
és mi lesz abban az esetben, ha mondjuk több napos kéretés után végül elküldi a képet, és kiderül, hogy marha csúnya, abszolút eltér az ízlésedtől. Hogy fogsz reagálni? Csak mert benne van az eseménytérben ez a kimenetel is.
2016. márc. 5. 07:35
 4/23 A kérdező kommentje:

Huh... Keves ra az esély de ha az lenne hogy nem vonzódom hozzá fizikailag akkor baratkoznek vele...

Loghatnank egyutt meg minden mert nem olyan messze lakik 😃

2016. márc. 5. 07:38
 5/23 anonim ***** válasza:
Na, csak erre voltam kíváncsi, tetszik a hozzáállásod. Szerintem egyébként ne erőltesd a képet. Majd küld, ha eljön az ideje. Maximum utalgass rá néha. Esetleg az is lehetne, hogy inkább találkoztok élőben, és ott ugye már nem tud elrejtőzni.
2016. márc. 5. 07:39
 6/23 A kérdező kommentje:
Hmm renben 😃 türelmes leszek es utalgatok ra 😃...
2016. márc. 5. 07:46
 7/23 anonim ***** válasza:
Lehet eddig fiúval beszéltèl
2016. márc. 5. 08:23
 8/23 A kérdező kommentje:
Haat 😃 nem egyszer megkérdeztem de a neve nem arra utal... De barmi lehet 😃 ak max ő lesz a barátom akkor 😃
2016. márc. 5. 08:30
 9/23 anonim ***** válasza:

Lehet egy öreg pedofil bácsival beszélgetsz:D

Viszont magyarázza már el nekem valaki lassan és érthetően, hogyan lehet visszaélni valakinek a képével? Nem meztelen képre gondolok. Ilyen alapon, ha valaki kitesz egy profilképet a facebookra, azzal is ugyanúgy vissza lehet élni. a profilképe szinte mindenkinek nyilvános.

2016. márc. 5. 08:39
 10/23 anonim ***** válasza:
Sziaa😄 Mondom en hogy, cuki vagy😃 Vegre irt ki rolam valaki kerdest😄
2016. márc. 5. 08:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!