Hogyan vegyem ki az Avast vírusirtóból, hogy ne küldjön értesítéseket?
Figyelt kérdés
Mindig a jobb alsó sarokba felugrik egy értesítés,hogy az Avast blokkolt egy ártalmas weboldalt vagy fájlt. Ezt hogyan lehetne kivenni onnan? Mert már nagyon idegesítő.
Próbáltam kivenni a vírusokat de mindig küld ilyen értesítést.
2015. márc. 19. 15:21
1/1 tabaki válasza:
„Próbáltam kivenni a vírusokat”
Honnan? Szerinted jelent valamit ez a mondat?
Nyilván az Avast beállításaiban kéne keresgélni, hogy hol lehet kiiktatni az értesítéseket, de én Windowsból nem netezek, úgyhogy eszembe se jutott még ilyesmivel kísérletezni. Amúgy, magunk között szólva, többek közt ez a dolga. Neked az miért jó, ha nem tudod, mit, mikor, miért rak karanténba, csak apránként elkezdenek furcsa dolgok történni a gépeden?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!