Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem a barátom unalmasnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem a barátom unalmasnak tarthat! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.. nos pont nem a legjobbkor lett pasim, hiszen ősszel ismerkedtünk meg. Én idén érettségizem és most már az utolsó hónapjaim főként abból állnak hogy tanulok és ritkán mozdulok ki. Ő egyetemista bulizik sokat a barátokkal, szórakozóhely vagy koncert amire néha elmentem de nem ez a típus vagyok. Mindkettőnk baráti köre eléggé elüt és az érdeklődési körünk mint filmekben, vagy szórakozást illetőleg, de vannak közös pontjaink. Úgy érzem h ő unalmasnak tarthat amiért mostanában csak a tanulással foglalkozom és eléggé megsértődött amiért egy bulit lemondtam, de nekem ez most fontos.

Szeretjük egymást, meg amikor kettesben vagyunk nagyon jók a romantikus pillanatok, de sokszor észreveszem h untatja őt amikről mesélek pedig tényleg fontos. most is volt egy vizsgám amire tök sokat tanultam, említettem neki meg sem kérdezte hogy sikerült. de ezenfelül bármiot mesélek a barátaimról, látom rajta h nem érdekli pedig megakarom vele osztani az életem eseményeit, de ha ő mesél valamit mindig érdeklődök. (Egyébként szoktam bulizni elmúlt nyáron többször voltam meg elég kimozdulós csak vagyok de az érettségi most leszívja az energiáim, meg nem akarom ellazulni az utolsó pár hónapot)

Mind1 attól félek h ezt az énem már nem is látja meg és szakít velem. min kéne változtatni?

18L barátom 19F

2016. márc. 4. 18:24
 1/6 A kérdező kommentje:
bocsi a vizsgát csak említettem egyébként ritkán mesélek a tanulmányaimról, de tény h mostanában nem történik velem semmi izgi, hiszen iskolába megyek, hazajövök tanulok meg vele találkozom és kész. majd remélem nyáron jobb lesz a helyzet
2016. márc. 4. 18:26
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Ahogy elolvastam semmin nem kell változtatnod. Ha nem mutat érdeklődést a személyiséged és az iránt amik veled történnek akkor el kell, hogy keserítselek nem hozzád illő. Nem biztos, hogy a belső tulajdonságaid miatt van veled, hanem azért mert szép vagy és szexelni szeretni, vagy esetleg szép lányokkal mutatkozni. Egy kapcsolatban igen is figyelni kell a másikra, a másik problémáit meg hallgatni, segíteni, együtt érezni vele, empátiát mutatni. Ha a másik félnek sikerei vannak akkor vele együtt kell boldognak lenned és örülni a sikereinek.

Helyesen teszed, hogy a tanulással foglalkozol, hisz ez alapozza meg a jövődet és ezt nem szabad hanyagolni! Ha szeret téged teljesen és nem csak bizonyos külső tulajdonságok miatt van veled akkor igenis vár rád amennyit kell!

Nem a bulizásról szól az élet. Természetesen lehet bulizni, de folyamatosan miért? Az, hogy ki ki hagysz bulikat természetes dolog főleg érettségi előtt. Ezt meg kell értenie.

El kell, gondolkoznod, hogy mit is akarsz egy ilyen sráctól, egyáltalán vele akarsz-e lenni a jövőben. Tudod van az a mondás hogy. Lehet, ma még szép vagy, de 15 év múlva? Akkor már lehet nem fogsz neki tetszeni, vagy pár és múlva és ott fog hagyni téged szebb lányért, mert a belső tulajdonságaid és amit te akarsz neki közvetíteni azt őt nem érdekli?

Ha nincs meg a tökéletes összhang akkor a kapcsolat halálra van ítélve.

Részemről a két legfontosabb dolog:

- 2 pilléren nyugszik egy jó kapcsolat!

1. Közös mentális beállítodás ( hasonló hullámhosszon vagytok és az intelligenciája is azonos mint a tied)

2. Közös asztrális beállítódás ( Érzelmi intelligencia és empátia szint hasonló legyen).

Ha ez nincs meg akkor ki fog siklani a kapcsolat. Csak idő kérdése.

2016. márc. 4. 18:33
 3/6 A harmadik szem ***** válasza:

Nem hangzik rózsásnak a helyzet :(

Én 90% biztossággal azt mondanám, hogy ennek hamar vége lesz, vagy ha nem is, érdemes véget vetni, mert csak rosszabb lesz.

"Mindkettőnk baráti köre eléggé elüt és az érdeklődési körünk mint filmekben, vagy szórakozást illetőleg..."

Ezt a mondatot azt hiszem értettem, és ez az ami megássa a sírját.

Persze, hogy vannak jó pillanatok, hiszen szerelmesek vagytok. Ettől függetlenül nem illetek össze ahhoz hogy tovább tartson.

Én szívesen mondanék örömteli/biztató dolgokat, de a legörömtelibb amit mondhatok az az, hogy lesznek még sokkal szebb dolgok az életben. Ezt sokkal inkább érdemes elengedni, hiszen ez már csak rosszabb lesz, és egy még rosszabb kapcsolatban pedig ki szeretne lenni?

Legyetek jóban, de ami nem megy, azt nem kell erőltetni. Minél hamarabb látjátok be ezt, annál hamarabb lesztek megint boldogok az életben.

2016. márc. 4. 18:39
 4/6 anonim ***** válasza:
3/3: Ezt a helyzetet amit nekik van úgy hívják hogy: Testi vonzódás, és csak szimpla kötődés olyan iránt aki mellettünk van. De 100% ig állítom neked, ha tovább fogsz tanulni érettségi után véget ér ez a kapcsolat.
2016. márc. 4. 18:42
 5/6 anonim ***** válasza:

mivel ő tavaly érettségizett, szerintem tudhatná,hogy fontos, ez dönti el,hogy milyen egyetemre vesznek fel, milyen finanszírozási móddal.

egyébként nekem is volt párom az érettségi időszakában. bár mi 11.-ben jöttünk össze. de megértette a barátom(pedig neki nincs érettségije), hogy nekem ez fontos. hagyott tanulni. volt ,hogy együtt voltunk, de közben én tanultam, ő meg játszott addig a gépen. nem a legromantikusabb dolog, de legalább egy légtérben voltunk, meg amikor szünetet tartottam megölelgettük egymást:D szóval meg lehet ezt oldani,hogy ne menjen a tanulásod rovására sem. de ha ő ebben nem partner, nem támogat, akkor sajna nem fog menni.

én is úgy látom, hogy nem vagy neki annyira fontos. mert ha komolyan tervez veled valaki, akkor nem hátráltat egy fontosabb esemény előtt, hanem inkább támogat .

azóta már én is egyetemre járok,még mindig a párommal vagyok.(11.óta). most is empatikus a vizsgaidőszakban. de nyilván szorgalmi időszakban lazább, szinte minden nap együtt vagyunk. de vizsgaidőszakban heti 1-2 találkozó fért bele..vagy még annyi sem.:/ de megértette és mondta,hogy tanuljak nyugodtan. szerintem ez a normális hozzáállás.

szval a leírtak alapján szerintem sem lesz tartós:// nekem is volt egy exem akit nem is érdekelt mi van velem. ha meséltem valamiről is olyan volt mint a te barátod. ez nem normális, főleg nem félév után.

próbáld megbeszélni vele,hogy mik zavarnak. aztán hátha változik.

a bulis kérdésre meg nincs jó válasz:S ha te nem igényled ilyen rendszeresen, akkor nem. neked is el kell fogadnod,hogy ő többet szeret bulizni. de neki is meg kell érteni,hogy te nem mész vele minden alkalommal.

az én barátom is jár el nélkülem. aki szeret, nem csal meg buliban sem,hogyha ezen aggódnál.

2016. márc. 4. 19:10
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem az nem jó kapcsolat, ha nem tudtok mindent megbeszélni, pl. ezt....

Az már régen rossz ha helyette itt kérdezel másoktól, ahelyett, hogy vele beszélnéd meg.

Őszinte kommunikáció hiánya egy kapcsolatban... komoly kapcsolat.. :D

2016. márc. 5. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!