Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek?
Van egy barátom, aki iránt már egy ideje nem csak barátságot érzek. Néha ő is tesz kisebb megjegyzéseket, hogy szeret, egy "elég jó" féle módon, vagy épp azt mondja h szeretné ha csókolóznánk, vagy ilyesmi.. De sokszor úgy tesz, mintha egyáltalán nem is érdekelném. Olyanokat mond, hogy majd meg fogok tudni dolgokat róla, aminek örülni fogok, stb..
Már volt olyan is, hogy felelsz vagy merszeztünk, és olyasmiket kérdezett, hogy tetszik e nekem valaki, meg hogy elmondanám e neki, h ha többet éreznék iránta. A volt barátnője az én régi nagyon jó barátnőm volt, de nagyon megutáltuk egymást, szóval ez nem is akadályozna abban, h esetleg összejöjjünk a sráccal.. Sőt. Csak a korkülönbség miatt félek h nem lenne sok esélyünk. Én 14 vagyok, ő pedig 18. És még az sem biztos hogy én tényleg tetszem neki. Amint mondtam, már sokszor kért csókot, puszit, meg már párszor meg is ölelt, de fogalmam sincs mit gondoljak róla. Elég sok lánnyal beszél naponta, és úgy gondolom néha, h az összes többi lánnyal is olyan kedves, meg hasonlókat kér tőlük.
Szerintetek mit gondoljak? Vagy merjem megkérdezni hogy ő mit gondol arról, hogy esetleg megpróbálhatnánk? Segítseteeek
Minden válasznak örülnék :)
Egyet értek az elsővel, tipikusan az a fajta, aki még most fedezi fel a testét, nem tudja magát kontrollálni. Szóval több vasat tart a tűzben.
Te minden bizonnyal annyi lennél neki, hogy kiéli rajtad a vágyait, és utána ha van jobb, dob.
Én se akartam anno 18 évesen 14-15-16 évesekkel lenni, mégis a testi vágyak miatt előfordult.
Az ilyen kis "kóstolgatások" is, mint a csók, stb. arra vannak, hogy szórakoztassák. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!