Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy ilyen fiú miért értéktelen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen fiú miért értéktelen?

Figyelt kérdés
Aki külsőre nem szép, kicsit zárkózottabb is, viszont nagyon kötődő, tud szeretni, kitartó, azért lenne együtt egy lánnyal mert őszintén szereti, nem pedig a teste miatt. Inkább a belső tulajdonság fogja meg egy lányban.
2016. febr. 29. 17:29
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem értéktelen, csak a legtöbben külsőre mennek. Viszont biztos találsz majd olyan lányt, akinek még a külsőd is tetszik, hiszen a szépség relatív, mindenkinek más jön be.

Én életemben először (és eddig utoljára) egy olyan fiúba szerettem bele aki nem egy álom külsőleg. Viszont számomra ő a tökéletes, ha tudnék se változtatnék rajta. 2 éve vagyok vele. 18/L

2016. febr. 29. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Ugyan ilyen vagyok. Bár azt mondják, hogy elég jól nézek ki, nem tudom elhinni, szerintem csak sajnálatból mondják, mert tudják, hogy nincs önbizalmam...

A lány tudja, hogy szereted? Mennyit szoktál vele beszélni? (Feltéve, ha már beszéltetek.)

2016. febr. 29. 18:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem volt szó konkrét lányról, utolsó! :)

Szerintem lehet, és valószínűleg olyan lányok lesznek az életedben, akik megbecsülnek külsőleg is, és nem az lesz a fő szempont.

2016. febr. 29. 18:59
 4/5 A kérdező kommentje:

Eddig egy volt, akit (sajnos) megszerettem, ő nem tudta, már nem beszélünk egyáltalán. (Csak barátom volt, vagyis azt hittem)

A kezdeményezés sajnos nem megy..

2016. febr. 29. 19:00
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha nem ismerkedsz nem lesz bnőd. Nem feltétlen kell egyből párkapcsolati szándékkal nyitni, elég ha ismerkedsz. lehet másokon keresztül fogsz találkozni a nagy ővel :)
2016. febr. 29. 21:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!