Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg értéktelen volna az a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg értéktelen volna az a nő aki hamar beengedi az ágyába a fiút?

Figyelt kérdés
Most nem első randi utáni szexről beszélek, de teszem sokat beszélgetnek akár interneten keresztül találkoztak 2-3-szor és 2 hét után már szexelnek. Ettől könnyűvérű lenne a nő? Szerintem egyáltalán nem gáz ha már a kapcsolat elején mengézik, hogy működik-e a szex vagy sem. Felnőtt embereknél mi értelme egymás idejét húzni? Szűz kislányoknál még megértem hogy várnak fél éveket (én is vártam) de felnőttként már ennek nem látom értelmét. Szerintetek ettől értéktelnebb lesz egy nő?
2016. febr. 21. 15:02
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül. Attól függ, hogy mindenkivel megcsinálja hetente, vagy csak azzal a bizonyossal.
2016. febr. 21. 15:03
 2/16 anonim ***** válasza:
Szvsz egyáltalán nem ettől függ.
2016. febr. 21. 15:04
 3/16 anonim ***** válasza:
Dehogy lesz :D
2016. febr. 21. 15:14
 4/16 RRR ***** válasza:
nem ettől függ
2016. febr. 21. 15:14
 5/16 anonim ***** válasza:
Nem, nem az.
2016. febr. 21. 15:15
 6/16 anonim ***** válasza:
nem ettől függ
2016. febr. 21. 15:22
 7/16 anonim ***** válasza:
Milyen dolog derülhet ki abból, hogy 'megnézitek, működik-e a szex'? Komolyan kérdezem, nem kötekedésből.
2016. febr. 21. 15:27
 8/16 A kérdező kommentje:
A szex a kapcsolat egyik alapköve. Ha nem működik a kémia felesleges húzni egymás idejét.
2016. febr. 21. 15:32
 9/16 anonim ***** válasza:
Ez nem válasz. Arra vagyok kíváncsi, hogy mi az, ami egyértelműen kiderül az első találkozáskor, hogy nem jó, és nem is lehet rajta javítani, és nem derülne ki megbeszéléssel sem. És hogy milyen gyakori, hogy az derül ki, hogy 'nem érdemes húzni egymást idejét'.
2016. febr. 21. 15:42
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem felnőtt embereknél nincs kőbe vésve, hogy mennyi idő után "szabad" szexelni. Azt mindkét fél érzi.
2016. febr. 21. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!