Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg a NAGY Ő-t?
Miért jelent neked mindennél többet, ha nem ismered?
Csak mert szép és jó lenne vele?
Ezért mindent feladnál? Még úgyis, ha nem nem érdemli meg vagy nem viszonoz semmit?
Mert ez nem romantikus, férfias, hősies stb..., hanem enyhén szólva butaság.
Nincs önértékelés gondod véletlenül?
Miből gondolod, hogy le akart járatni a lány?
Mit beszéltetek egymással? És élőben?
Egyedül élsz? Haverjaid nincsenek?
Sok kérdés válasz ként...:D
Hogy mért jelent nekem sokat? Mert csodálatos egy "nő".
Beszélgettem e vele élőben? Hogyne azzal inditottam ott még egészen normálisan beszélgettünk ezért gondoltam azt hogy fb-n folytatjuk. beszélgettünk aztán nem irt. a többit meg leirtam.
miből gondolom hogy leakart járatni? Abbol hogy mindenki röhögött rajtam és még ö is a képembe nevetett.
Önértékelési problémám? Inkább önbecsülésem kevés a Pszichológus szerint.
Azért fontos mert én láttam azt az arcát azt a személyiségét mikor nem "tömeg ember" hanem sérthetö egyedül volt és abba a lányba beleszerettem. Egyszerüen ő nekem az akiért mindent megtennék. Tett amit tett, tudom hogy hülyének vagyok nézve még itt is de nem érdekel nekem ő az akit nem azért szeretnék hogy valakit szeressek hanem mert igazán tiszta sziből tenném.
Bocsánat, ezért.... De lehet hogy te most nagyon eltökéltnek szeretnél tűnni, hogy hát "ő az igazi" DE ha jobban belegondolsz, maximum beszéltél vele 3 alkalommal. Na hát ebből te nem ismerted meg, amit most tapasztalhattál a bőrödön. Te leírtad neki a saját gondolataidat, őszintén beszélgettél vele. Erre ő körbe mutogatta mindenkinek, és lejáratott a TI PRIVÁT, SZEMÉLYES üzengetésetekkel. Szóval hogy őszinte legyek... Nem ismered. Van hogy embereket még évek alatt sem ismerünk meg, nem hogy pár beszélgetésből.
Ha innen tovább gondolod, mit akarsz tenni? Tovább beszélgetni? Miért? Hogy azt is körbe vihesse, és még jobban lejárasson? Hagyd ott ezt a lányt, ez közel sem egy felnőtt NŐIES (ahogyan te fogalmaztál) gondolkodás. Egy felnőtt, érett gondolkodású ember, szerinted ezt tenné veled? Nem, ő tudja hogy ez kettőtök dolga, ha nem tetszel neki akkor elküld egyedül, nem kell még leégessen. (És aztán feljön ide, és megkérdezi hogy miért nincs a fiúknak önbizalma...)
Szóval hagyd ezt a lányt, az önbizalmad meg ne szálljon el. Tudod hogy ez most egy nagyon nagy közhely de jobbat érdemelsz, mert ő nem is érdemel meg, nem is gondolkodik helyesen, ebből pedig nem is egy nő. 17/f
Ne fogd fel ezt vesztésnek. Inkább örülj hogy nem mész bele egy olyan kapcsolatba amit megbánnál. Mert ha egy ilyen lánnyal összejössz, utána eléggé durva dolgok is történhetnek ha ilyen 9 éves szinten van.
Amúgy tudom hogy leírtad hogy ez most nem a magány miatt van, de valószínűleg igen. Én is szeretnék már egy barátnőt, jobban mint bármit, de ettől függetlenül vissza kell fognom magam és nem megbámulnom minden lányt (nem szó szerint). Légy türelmes, ha aktív vagy, és eljársz közösségbe, akkor valószínűleg találsz egy lányt nem sokára. Most nekem is ezen kell dolgoznom. Előző voltam
Köszi... Csak egyszerüen szerelmes lettem belé és most ez van... Lényegében nem vesztésnek fogom fel csak ujabb csalódás mert te is biztos ugy vagy vele hogy ha valamit nagyon szeretnél és nem lehet akkor te is biztos csalódsz.
" Én csak sodródom az árral társam megtaláltam már de küzdök a magánnyal sokan ugy bánnak az élettel mint a legnagyobb talánnyal de én egy pillanatban ragadtam kettesben a lánnyal.
A zene örök szerelem ha valamit nehéz elmondanom mindig bevetem Lassan 20 éve már irom a levelem ha már újat nem tudok majd a tollat leteszem." Valahogy igy.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!