Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy szerezzem meg magamnak A...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy szerezzem meg magamnak A Nagy Őt? WoW. OMG. Ez tiszta LoL. Nah m1. Csajok hogy szedtek fel egy pasit? Több lennebb.

Figyelt kérdés
Tom ez általános, én se wok kezdő de a srác eléggé különleges, épp azért birom, nem visszahúzódó...sőtt...épp ezért kellene vmi frappáns megoldás. Szélsőséges tehnikákat is szivesen fogadok. De no sex plz...16/L
2010. ápr. 20. 17:52
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát van egyfajta írói "stílusod" az egyszer biztos!

Pasit nem nehéz "felszedni". Mert pasiból van. A te esetedben meg gyerekjáték lesz, ha kb. egy kaliberű veled. Tudod - "a zsák a foltját"...

Amúgy ha tetszik menj oda hozzá és mond el mi a szitu. Venni fogja az adást. Nem kell itt technikázni...

2010. ápr. 20. 18:15
 2/6 A kérdező kommentje:
Ennyi eszem nekem is lenne, de mondtam a srácnak h jöjjünk össze. Ő benne volt...de aztán én összejöttem 1 másik sráccal...aztán azzal szakítottam és mikor visszalődörögtem ehhez....hát már nem tudja ő se h mit akar...
2010. ápr. 20. 18:23
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem mindent tud ő csak nem akar megbántani azzal h egy ordas nagy kurv* vagy. :)
2010. ápr. 20. 20:51
 4/6 anonim ***** válasza:
Így van!
2010. jún. 21. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
Helló, hát egy ilyen csavaron asszem már csak a szex segít. De akkor sem fog komolyan hinni neked egy jó darabig, mert átvágtad.
2010. jún. 21. 15:19
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem akarlak megbántani de nem jó taktika egy pasi felszedésére ha összejössz egy másikkal. Most bizonyítanod kell neki, hogy tényleg őt akarod. Nehéz lesz és lehet, hogy soha nem fog összejönni. De a lényeg, hogy próbáld meg. Szerezd vissza a bizalmát apróságokkal. Például úgy, hogy TE a bizalmadba fogadod. Ha azt látja, hogy teljesen megbízol benne talán ő is nyitottabb lesz. És ne felejtsd el: SOHA ne csalj meg egy fiút. Nem csak fájdalmat okozol neki de az önbizalmát is porba tiprod. Ez náluk maradandó seb.

sok sikert:D puszi:D

2010. jún. 21. 18:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!