Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezzem meg magamnak?
sziasztok! tetszik nekem egy srác,a tesóm egyik haverja.Nem tudom,ha teszek e neki.Nemrég busszal jöttem haza és mellém ült le a leghátsó sorba,amikor már ott sem volt hely,de megkérte a többieket h csináljanak neki egy kis helyet. Elég régóta tetszik nekem. nemtudom,hogyan vonjam fel a figyelmét magamra.
Légyszi írjatok normális válaszokat!!!elöre is köszönöm ;)
Ha a tesód haverja, akkor biztos találnál valami beszédtémát.. De ha nem, akkor beszéljetek egy csomó hülyeségről (hobbi, zene, film, szabadidő, stb). Aztán majd csak lép.. Esetleg a tesódtól szerezd meg az msn-címét. Ott ha nagyon kínossá válik a dolog egyszerűen csak a "mennem kell szia"-val lelépsz. Ha tesódban megbízol, hogy nem mondja el a srácnak, akkor esetleg megkérdezheted tőle, hogy a heverjának tetszel-e.
Sok szerencsét!
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!