Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Teccik nekem egy lány de neki van pasija. Hogy szerezzem meg magamnak a lányt?
Ha van már valakije, akkor feltételezheted, hogy nem véletlenül vannak együtt. Ilyenkor fölösleges cserkésző vadásznak lenned és a "megszerzésen" gondolkodnod. Ebben az esetben nekem eléggé önzőnek tűnik az egész, na mindegy.
Tehát várd meg, történik-e valami, úgymond szétmennek-e, de ne provokáld ki ezt még véletlenül se. Hülyeség volna. A másik lehetőség az, hogy elfelejted őt, és keresel mást, egyedüllévőt.
((Ha tetszik, és szereted őt, nem csavarhatod a helyzetet szándékosan úgy, hogy csakis neked legyen jó, saját tapasztalatból mondom [~ szeretném ha X boldog lenne, szeretném boldoggá tenni, tehát nem áskálódok nála és a párjánál].))
jééé. az én barátnőm is 13 éves, és van egy 18 éves pasija. az egész kapcsolatuk szar...a pasinak már nem elég csak a szerelem, a barátnőm viszont még nem akarja elveszteni a szüzességét. csomót veszekednek, már a szakításon gondolkoznak. csak idő kell. szerintem várj ameddig szakítanak, aztán lépj közre. mert ha te választod őket szét, akkor lehet, hogy a lány inkább utálni fog. a 18 éves pasi meg agyonver xD
L/13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!