Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg egyre gyakoribb, hogy például egy 15 éves lány egy 26 éves fiúval jár vagy csak én látom ezt manapság?
Figyelt kérdés
2016. febr. 27. 13:40
11/14 anonim válasza:
Az én párom 12 évvel idősebb nálam, és nincs pénze, a viselkedése miatt pedig néha elgondolkodom, hogy hány éves is? :) Úgyhogy nem a vagyona vagy az érettsége miatt vagyok vele, hanem egyszerűen csak azért, mert így hozta az élet. Szeretem és kész. Már 10 éve...
Mellesleg a bátyám is egy 16 évvel fiatalabb lánnyal van együtt, már vagy 13 éve...
12/14 Fruzs33 válasza:
Abszolút nem ciki a korkülönbség,és 14,5 voltam,mikor megismertem egy 24 éves fiút,akivel nagyon jól megvoltunk.Abszolút nem gáz ez manapság.
13/14 anonim válasza:
Az osztálytársam is ugyanígy van. Én nem értem meg az ő felfogását,de hát nekem végül is mindegy,az ő élete, élje úgy ahogy szeretné :)
Viszont a srác rendes, egy éve vannak együtt ,de még nem is feküdtek le,nem csak arra kell neki a lány,és látszik rajtuk,hogy tényleg szeretik egymást :)
14/14 anonim válasza:
Semmi mellé beszélés nélkül: igen, egyre gyakoribb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!