Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért küldött smink nélküli képeket?
hali!
van egy lány, akinek bejövök, és ő is nekem, és küldözget mostanában smink nélküli képeket... most ez mit jelent?
jó vágom, ez így egy nagy semmi, de nem értem, miért...
16F/15L
Mi lenne ha tőle kérdeznéd meg?
Ő tudja,mi nem :)
Ha amúgy viszonylag sok sminket használ, akkor ez jót jelent :)
En csak olyan fiúnak kuldenek smink nélküli kepet ( pedog nem szokott vakolat lenni a fejemen) akit mar ismerek annyira, hogy meg merem mutatni, hogy milyen vagyok a smink alatt.
Ha Dominikának hívják a csajt, írj privátot ;)
Egyébként én jártam úgy lánnyal, hogy ő küldözgette napról napra magáról a képeket, hol sminkben, hol az nélkül, esetleg göndör hajjal, amit utált, meg mindig vasalta is. Aztán én szerelmes lettem, mert fiú és lány közt nincs barátság, és aztán jött a nagy pofára esés. Légy óvatos, sok lány képes ezzel őrjíteni a fiút, a végén szegény srác meg túl sokat képzel a dologba...
mellesleg én 27/f ő pedig 15/l, ezért gyanús, bár ki tudja... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!