Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha 12 évesen van barátom? . Meg
Figyelt kérdés
Hát arrol van szó hogy 12 évesen van egy barátom .....semmi komoly nem volt eddig közöttünk ....de most a barétaim talélkoztak vele és azt kérdezték tőle hogy megcsókolt e ...ő azt mondta majd marcius 8 dikán ....ekmondták ezt nekem én persze bepénikoltam ....ne értsetek semmit félre a tanulás róvására nem fog menni ....de szerintetek túl korai ? Baj?a véleményetekre vagyok kiváncsi kérlek ne hordjtok le a séros földig hogy hova jutott ez a világ.....2016. febr. 19. 18:36
1/10 anonim válasza:
csók mehet aqtol nem leszer terhes remélhetöleg:D
2/10 A kérdező kommentje:
egyépként bocsiiii az é és á.....nem magyar a billentyüzet és még eléggé keverem
2016. febr. 19. 18:41
3/10 A kérdező kommentje:
ja kösz .....xD
2016. febr. 19. 18:42
4/10 anonim válasza:
Nekem volt 12 évesen 11 éves barátnőm,már akkor csókolóztunk.:))
5/10 anonim válasza:
Tanulás rovására :DD de cuki vagy :D.
Nem fog. Max ha úgy érzed hogy igen akkor szakitsatok
18/l
6/10 A kérdező kommentje:
ja kösziii .....
2016. febr. 19. 19:15
7/10 NeymarjrLau válasza:
Nekem az kicsit furcsa,hogy így kijelentette hogy márciusban meg fog csókolni, az ilyesmi magától jön a legtöbbször, nincs percre pontosan betervezve. Egyébként egyáltalán nem gáz, ha jól kijöttök.
8/10 A kérdező kommentje:
Ez tudd meg nekem is furcsa voltxD
2016. febr. 19. 21:01
9/10 anonim válasza:
Hát már most a tanulás rovására ment ahogy látom.
Egyébként nem lenne baj, de nem értem, ezt itt minek kell megkérdezni.
10/10 anonim válasza:
Uuuh ez annyira aranyos.....:3 egyépként suerintem rökre oké figyelj ha úgy érzed készen állsz rá szerintem olyan mind1,hogy a csók 8 vagy épp 18éves korba csattan el...(nem kötekedni ezzel csak két kort mondtam hasraütessel) viszont a többi még korai lenne az tényleg nem mondom,hogy korhoz kötött de érned kell hozzá ;) igazából én 15vagyok de még egy nagyon nagy gyerek:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!