Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent most?
Figyelt kérdés
Valószínűleg előváladékos volt az ujjam és mikor felvettem a gumit lehet hogy rákerült. Barátnőmnek éppen aktuális a menzesze és ez az eset után is azt mondta görcsöl a hasa mint általában mikor megjön neki. Most azon aggódunk lesz-e ebből baba vagy mit jelent az ha még fáj a menzesztől?2016. febr. 16. 20:42
1/9 anonim válasza:
Van eladó babakocsim, írj egy PM et ha kell mégis
2/9 A kérdező kommentje:
Ez lenne az utolsó hely ahonnan vásárolnék bármit is de értettem a poént köszi!
2016. febr. 16. 20:45
3/9 anonim válasza:
Első válaszoló az ARC! :D
Imádom az ilyen tini bugyuta kérdéseket, oké féltek meg meg kell tudni valahonnan...
De hát na, egy kicsi ment az ujjadra. Olvass amúgy utánna.
Ha nem kerül be oda egyből a melegbe, nagyon rövid időn belül elpusztulnak a kissrácok. Főleg hogy nem is egyből "oda" nyúltál az ujjaddal. Ugyanmár gyerekek :D
4/9 A kérdező kommentje:
Ne haragudjatok, én nekem még úgy mondták hogy az előváladékban életképes spermák is lehetnek... Okkal feltételezhettem hogy gondot jelenthet.. Itt most a kérdésem hangsúlya azon van hogy ez a gyakorlatban mit jelent ha megtermékenyült, akkor még érezhet alhasi görcsöket mint általában a mezesztől? Vagy ha megtermékenyül akkor minden menzeszes tünet megszűnik azonnal?
2016. febr. 16. 20:49
5/9 A kérdező kommentje:
És csak hogy tiszta legyen a gumira került előváladék a kérdéses nem az ujjamra került :)
2016. febr. 16. 20:50
6/9 anonim válasza:
második vagyok, igen lehetnek benne, kis eséllyel és kevesen és azok se túl életképesek, de igen lehet tőle teherbe esni. DE ! mégegyszer mondom ha nem kerül a punciba egyből akkor elhalnak, nem érnek semmit. Te meg még babráltál a gumival meg ilyesmik. Nem terhes, nem attól van. Attól van görcsre hogy rástresszeltek a terhességre, a pszichéja okozza a tüneteket. Amikor én voltam fiatalabb, első barátnőm is elkezdett parázni úristen baba lesz mert én kivertem prágában ő meg isztambulban fagyizott. Késett neki két hetet mert már az anyjával tervezte az abortuszt. Utánna rápisilt egy tesztre kimutatta hogy negatív megnyugodott és másnap úgy ébredt hogy megjött neki. Erről ennyit. Bocsi hogy konkrétumot írtam most már és nem az ODA szót használtam. Nem terhes, ne fosssál, csak figyelj oda jobban !
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm értékelem a konkrét válaszokat! :) Neki alapból is bevált rituálé a hasi görcs mensi előtt. Most csak meg akartam nyugodni hogy ha szokásos módon fáj neki akkor az csak nem jelenthet rosszat.
2016. febr. 16. 20:59
8/9 anonim válasza:
még mindig a második. Remélem megnyugtattalak akkor ma estére tényleg. Meséld el ezeket neki is, hátha nem izgulja túl aztán majd megjön a menzesz, de mégegyszer ---> OKOSAN !
9/9 A kérdező kommentje:
Akkor leszek teljesen nyugodt ha megjön neki de nagyon sokat segítettél köszönöm még egyszer! Örülök hogy azért normális emberek is látogatják ezt az oldalt!
2016. febr. 16. 21:04
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!