Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most miért csinálja? 18L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miért csinálja? 18L

Figyelt kérdés

Bejelöltem egy olyan srácot ismerősnek, aki régóta tetszik és azt feltételezem, hogy én is neki, mivel egyrészt célzott rá, másrész állandóan bámuljuk egymást.

Na most. Én már régebben felvettem őt. De nemrég csináltam egy másik profilt, mert meguntam azokat az ismerősöket nézni, akikkel nem vagyok kapcsolatban, de anno, 15 évesen visszaigazoltam őket. Törölgetni nem akartam, így a régit töröltem, az új profilomon pedig egy szűk kört céloztam meg. Őt is bejelöltem. Akkoe nem volt online, de ma néztem, hogy utánna fellépett, de NEM jelölt vissza (még). Jó, persze, nem kell apró dolgokon agyalni, de végülis egy kattintás, nem? Szöget ütött a fejembe, hogy vajon miért nem?

Félénk srác, mikor beszélgettünk is érezhető volt, hogy feszült, de ez egy semmiség.

Most miért nem volt képes azonnal? Nem értem... Van egy csomó olyan ismerőse, akiket tuti nem is ismer, erre pff, engem nem képes felvenni?

Persze még megteheti. Csak olyan fura, hogy nem rögtön, nem? :/

Szerintetek?

2016. febr. 14. 09:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Tudom én, csak nem szeretem az ilyesmit. Olyan logikátlan. :/
2016. febr. 14. 10:53
 12/16 anonim ***** válasza:
Ez teljesen érthető is, engem is kiakaszt az ilyen, viszont ez nem feltétlenül ellened irányul. Öcsémnél például rendszeresen előfordul több év facebook használat után is, hogy van 10+ felkérése olyanoktól, akiket amúgy ismer, és valamiért nem figyel fel rá, de ha szólnak neki, akkor kivétel nélkül visszajelöl mindenkit. Ezért is segít, ha ráírsz. Teljesen mindegy, hogy milyen okkal, lehet mezei érdeklődés is a hogyléte felől, hogy régen beszéltél vele, vagy ilyesmi, szépen felvezeted, hogy amúgy csináltál másik fiókot... Ezek után ha kicsit is szimpatikus vagy neki, vissza fog jelölni.
2016. febr. 14. 10:58
 13/16 A kérdező kommentje:

Mivel elméletileg tetszem neki, szerintem nem kellene így vakaróznia.

Én kapva kapnék az alkalmon és rögtön lépnék... De ez én vagyok.

2016. febr. 14. 11:14
 14/16 anonim ***** válasza:
Ez lenne a normális reakció, de jelen esetben valószínűleg neked kell megtenned az első lépést.
2016. febr. 14. 11:17
 15/16 A kérdező kommentje:
Igazából konkrét célom nincs is ezzel a jelöléssel. Bejelöltem, mert ismerősöm. Anno is én jelöltem, én írtam rá. Tapasztalatlanabb, félénkebb srác, mivel élőbe nem mert hozzám szól, csak ha én szóltam vmit hozzá, válaszolt. Pedig néz, bámul, fb-on is lájkolgatta a képeimet. Szerintem ő nem tud mit kezdeni velem. Viszont én most nem kezdeményezés miatt jelöltem, ahogy a több X ismerősömet sem.
2016. febr. 14. 11:22
 16/16 anonim ***** válasza:
Így tét nélkül akkor viszont elég úgy hagynod a jelölést ahogy van, legalább észreveszed, ha mégis megtenné.
2016. febr. 14. 11:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!