Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt most miért csinálja? 18L

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt most miért csinálja? 18L

Figyelt kérdés

Bejelöltem egy olyan srácot ismerősnek, aki régóta tetszik és azt feltételezem, hogy én is neki, mivel egyrészt célzott rá, másrész állandóan bámuljuk egymást.

Na most. Én már régebben felvettem őt. De nemrég csináltam egy másik profilt, mert meguntam azokat az ismerősöket nézni, akikkel nem vagyok kapcsolatban, de anno, 15 évesen visszaigazoltam őket. Törölgetni nem akartam, így a régit töröltem, az új profilomon pedig egy szűk kört céloztam meg. Őt is bejelöltem. Akkoe nem volt online, de ma néztem, hogy utánna fellépett, de NEM jelölt vissza (még). Jó, persze, nem kell apró dolgokon agyalni, de végülis egy kattintás, nem? Szöget ütött a fejembe, hogy vajon miért nem?

Félénk srác, mikor beszélgettünk is érezhető volt, hogy feszült, de ez egy semmiség.

Most miért nem volt képes azonnal? Nem értem... Van egy csomó olyan ismerőse, akiket tuti nem is ismer, erre pff, engem nem képes felvenni?

Persze még megteheti. Csak olyan fura, hogy nem rögtön, nem? :/

Szerintetek?

2016. febr. 14. 09:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Lehet elsősorban messengert használ, ott nem látszik a felkérés. Egyébként írj rá a régi profilodból, hogy szeretnéd, ha az újat is felvenné.
2016. febr. 14. 09:58
 2/16 A kérdező kommentje:
Szerintem látta.! :/
2016. febr. 14. 10:15
 3/16 anonim ***** válasza:
Szoktál vele beszélgetni, vagy csak szeretnéd az ismerősödnek tudni fb-n? Írj rá a régi profilodból, aztán ha nem tősgyökér, akkor visszajelöl.
2016. febr. 14. 10:20
 4/16 A kérdező kommentje:
2x beszéltünk összesen. Nem fogok ráírni. Hogy jönne ki? Mintha kikövetelném. Mikor anno jelöltem, nem is ismertem csak látásból, szerintem a nevem se tudta, csak az arccal azonosított, azonnal visszajelölt. Erre most, hogy már ismer is egy picit, nem...:/ Ha ma sem fog, visszavonom a jelölést. :(
2016. febr. 14. 10:24
 5/16 anonim ***** válasza:
"fellépett, de NEM jelölt vissza" Agyalj csak rajta!
2016. febr. 14. 10:30
 6/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ne görcsölj rá erre, hagyd a jelölést, vannak emberek akik többnyire csak messengeren lógnak, majd ha nézi a felkéréseit, visszajelöl. Azt viszont előző profilodból lehet meg tudod nézni, hogy mostanában lettek-e új ismerősei, onnan kiderítheted. Kérdés, hogy van-e értelme ezen agyalnod, ha csak 2x beszéltél vele.
2016. febr. 14. 10:30
 7/16 A kérdező kommentje:
Volt egy kép a falán, amihez hozzá is szólt. Szóval nem messengeren keresztül volt fent. :(
2016. febr. 14. 10:37
 8/16 anonim ***** válasza:
Akármi lehet, de ha a korábbi két alkalommal jól el tudtál vele beszélgetni, most is találhatsz valami okot, amivel ráírhatsz.
2016. febr. 14. 10:38
 9/16 A kérdező kommentje:
Engem csak az zavar, hogy végülis 1 kattintás...
2016. febr. 14. 10:44
 10/16 anonim ***** válasza:
A legtisztább az, ha írsz neki, vagy úgyhagyod a jelölést és hátha egyszer csak visszajelöl pár nap múlva. Lehet agyalni is, de azzal legfeljebb saját magadnak ártasz.
2016. febr. 14. 10:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!