Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy áljak "bosszút"?
Van egy srác a suliban aki elégegyérrelmű jeleket küldözgettet nekem . Viszont csak nagy ritkán beszélgettünk . Körülbelül 2 honapja bénáztunk mert egyikünk se tudta hogy hogyan tegye meg az első lépéseket . Aztán amikor ugy látszott hogy itt lesz valami . Mert már mások előtt odajött hozzám mosolygott és probálta megfogni a kezem egyre többet nézett és egyszer még hazáig is követett . Nagyon csendes visszahúzodo tipus . És ekkor egyik napról a másikra öszejött egy éfolyammal alacsonyabb lányal aki hát finoman fogalmazva egy szajha. És mivel tudja hogy nekem tetszik most direkt előttem járkál azzal a kis szajhával és olyan megevetően néz rám . Pedig hát bevallom az osztály strébere vagyok . És nem értem nagyon sokat piszkál az a szajha hogy mit képzelek magamról meg nézzek már magamra . Pedig már jelzett irántam érdeklődést pár másik fiu .Viszont tudnám bántani azt a kis lányt .....de nem teszem . Inkább valami furfangosabb fájdalmasabb módra gondoltam ami jobban tud fájni egy ütesnél. Szertnék bosszút álni a fiun mert játszadozott velem és a szajhán mert.......már nem én vagyok az első akivel ezt tette de eddig senki nem tett ellene semmit .Esetleg valami ötlet ??
Tudom a bosszú nem egy jo döntés . De aki bünös........ Ha bárkinek bármi ötlete mondja nyugodtan . Kérlek ne gyertek olyanokal hogy a bosszú nem megoldás . Előre is köszi.
A bosszú hidegen tálalva a legjobb.
/ősi Klingon közmondás/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!