Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hi! Hohyan állhatnék bosszút?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hi! Hohyan állhatnék bosszút?

Figyelt kérdés

Van egy fiú,aki nagggyon megtetszett....Csak az hatalmas probléma hogy bolondított,erre úgy egy napja jöttem rá,éd tényleg idáig bolondított....Revánsot akarok de nem tudom hogy.....Gondoltam rá,hogy féltékennyé teszem,de mindig ott van a barátnőm,hogyha én leszarom akkor mást tud hülyíteni.....Szóvsl valami ötlet?? (Tisztában vagyok a helyesírasommal,úgyhogy kérlek ne irjatok olyat h vágjam fejbe egy szótárral....köszi! :-D)

Jázmin,13

2016. jan. 16. 16:19
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mi van Aladin féltékenyé akar tenni, kivel Hamupipőkével??? :D Menj oda azt csapd pofán...
2016. jan. 16. 16:25
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Jazmin, 13

Ne foglakoz vele.

A sors majd boszzut all:D

Karcsi, 17

2016. jan. 16. 16:26
 3/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok! Belle voltam 17 éves
2016. jan. 16. 16:27
 4/9 anonim ***** válasza:
57%

Hozni el hozzám Moszkvába, benézzük és meglátyuk mit tehetünk.

Dimitrij 42

2016. jan. 16. 16:29
 5/9 anonim ***** válasza:
hát ha annyi eszed van hogy bosszút akarsz állni rajta akkor meg is értem miért nem akart téged nekem sem kellene egy buta csaj...ráadásul írni sem tudsz megértem a srácot igazából
2016. jan. 16. 17:02
 6/9 NeymarjrLau ***** válasza:
1-es felpontoztalak, ez jó:DDD egyébként nem éri meg, hogy törődj vele, ne foglalkozz az ilyenekkel:)
2016. jan. 16. 17:04
 7/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm kedves hatoska.😊

Belle voltam(első)

2016. jan. 16. 20:25
 8/9 anonim ***** válasza:
hatoska:D
2016. jan. 16. 20:32
 9/9 anonim ***** válasza:
Mi a probléma kedves nyolcaska???:DDD
2016. jan. 16. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!