Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan állhatnék bosszút?
Karma nincs, arra hiába bízod.
Miért nem meséled el a mostani nőjének?
Keress másik srácot. Esetleg vezesd le a felgyülemlett feszültséget rajta(m) szexszel. :D
Csak nehogy beteg legyél. :)
Várható, hogy majd ezt a barátnőjét is hasonlóképp el fogja hagyni, hiszen nekik már eleve hazugságra épül a kapcsolatuk, sőt, tovább megyek, lehet, hogy már a ti kapcsolatotok eleje is így kezdődött, hogy volt azért még más is.
Volt dolgom ilyennel, nagyon haragudtam rá akkor (kicsit fiatalabb voltam, mint most te), de igazából az élet elrendezett mindent, egy nő mellett se tudott leragadni sokáig (hogy ez változott-e, azt nem tudom), most örülök, hogy nem maradtunk együtt, de nagyon gyerekesen viselkedett a szakítás után, még ő volt megsértődve, pedig ő volt szemét. Mesélte, hogy az első barátnője szemét módon hagyta el, csak ő később majdnem ugyanazt csinálta több nővel is. Egy lánnyal még el is jegyezték egymást, ismertem a lányt, aranyos, kedves, össze is költöztek, aztán elhagyta őt is, pár éve már megint mással láttam.
Fölösleges bosszút állni, örülj, hogy vége, és hogy nem házasságban csinálta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!