Hogyan áljak bosszut rajta?
Figyelt kérdés
Nem vok az a bosszu allos tipus de aprilis kozepe fele volt egy tabor.ugye az osztalybol az ossze lany egyszobaba volt.meg azok is velunk voltak akiket ruhellek.szoval az egyiknek szent meggyozodese volt h en szerelmes vok xy ba(jol tudta)nekem ott volt a naplóm és a kis hulye meg lefotozta ami kellett neki. elkuldte egy par embernek es xy is megtudta akit akk mar reg utaltam!azota folyton csesztet!
hogyan áljak bosszut rajta!?
12\L
2015. júl. 12. 11:42
1/5 anonim 

válasza:

Ne állj rajta bosszút! Szerintem eléggé felelőtlen és gyerekes ilyet csinálni ez hülyeség. Nem hibáztatni akarlak de akkor jobban kellet volna vigyázni a naplódra máskor figyelj oda jobban! Ne foglalkozz a lánnyal tojd le vagy a szülők beszéljék meg a dolgot vagy mit tudom én.
2/5 anonim 

válasza:

Szeptemberig elfelejtik, ha most csöndben maradsz. Ha újra felkavarod a dolgokat, nehezebben múlnak el...
3/5 anonim 

válasza:

Szeptemberig tényleg elfelejtik. :D Szerintem valahogy viszonozni kéne a kis tini pi.sának. :D De had ne adjak ötleteket felnőtt fejjel. D: Na jó egyet, de ez nem minősül felbujtásnak és mindenféle cselekedettől elhatárolódom. :D
4/5 A kérdező kommentje:
En vigyaztam anaplomra de nem ulhetek egesz ido alatt a szobaba.+zuhanyozni es kell
2015. júl. 12. 12:59
5/5 anonim 

válasza:

Felesleges bosszút állni, mert akkor megtudják mi a gyengepontod. Ne foglalkozz velük, hidd el, ennél nagyobb gondjaid is lesznek az életedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!