Mit tegyek a tanárommal? Bosszút állok rajta
Hisztérika, ezt a sztorit most találtad ki.
Amúgy lopd el a házikedvencét, van egy film, a Három méterrel a felhők felett, ott is bejött.
Nem biztos hogy kitalált. Nekünk a tesitanár az alsós gyerekeket ütötte. Volt olyan akit átlökött a kis tornatermen neki a falnak. Engem megpofozott de volt akibe belerúgott. Az egyik anyuka addig ment míg kirúgták és rendőrségi ügy is lett. Bosszúból a csávó a táborunkba jött vissza "meglátogatni" és szegény gyereknek akinek az anyja csinálja ezt még megpróbált lecsapni párat, csak az osztályfőnök megmondta neki hogy most rögtön eltakarodik a csába vagy a rendőrök viszik el.
Amúgy mivel engem és barátaimat is ütött párszor mikor kicsik voltunk ezért nekem is eszembe jutottak hasonlók, le is nyomoztam az interneten mindent róla, csak ő már rég börtönben ül és nem úgy néz ki hogy hamar kijön :)
Én azt mondom hogyha ennyire szeret kisgyerekeket lökdösni akkor éreztesd meg vele a repülés szépségét és kösd ki a féket a kocsijából :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!