Mit csináljak a matek tanárommal?
Talán menj oda a tanárhoz, és ha jogosan rágott be, kérj tőle bocsánatot. Mondd meg, hogy megbántad.
Aztán persze anyudékkal is beszélj, mondd el mi történt, és hogy ez lett a következménye. Beszéljenek ők is a tanárral.
Nem értem, hogy a tanárnak ez miért jó, és miért nem lehet megbeszélni vele ezt a puskázás-ügyet. Ha 2 hét alatt 8 db egyest tudsz begyűjteni, én már be sem járnék, mert tuti a bukás. :D
Viccet félretéve óra után menj oda a tanárhoz, és mondd meg neki, hogy sajnálod amiért év elején puskáztál. Ezt kb. 10 mondatban fogalmazd meg szép körítéssel. :)
Szólj a szüleidnek, hogy verjék ki a balhét. Fenyegetőzzenek a KLIK-kel meg ilyenekkel, attól berosálnak.
A tanár legyen korrekt, ha valaki hülye azt buktassa meg. De bosszúállásból ilyet nem csinálhat. Le kell törni a kis szarvacskáját, ami ráadásul általában elég könnyen megy.
Én azért inkább bevállalnék most egy pár pofont, mert azután jöhet a segítség a szüleid révén. Beszél a tanárral, vagy az igazgatóval. Év végén nagyobbat kapsz ám, és még pótvizsgára is mehetsz!
Inkább most, mint hogy év végén hazaviszed a bizonyítványt, és akkor derül ki, hogy bukta van.
Én szülőként akkor haragudnék a lányomra (nem verném meg, de iszonyatosan haragudnék), ha kiderülne, hogy tudja, hogy gáz van, és nem szól időben, amikor még tudok segíteni valamilyen formában.
És még valamit: Az anyukád bemegy az igazgatóhoz, és kivizsgálják az ügyedet, mert ez mellett nem lehet szó nélkül elmenni, hogy két hét alatt nyolc egyes! Ez irreális. A ténylegesen tanulási nehézségekkel küzdő diákot is megilleti, hogy akár korrepetálva, de valahogy felzárkózzon a többiekhez, és nem minden órán direkt egyeseket osztogatni neki. Ez komoly kivizsgálást igényel!
Kiderül, hogy minden más tantárgyad rendben van, csak a matekkal vannak gondok, és hellyel-közzel csak ebben a két-három hétben kaptál feltűnően sok elégtelent matekból, akkor felmerül a kérdés, hogy nem pikkel-e rád a matektanár tényleg? Neked fognak igazat adni, és igazgatói döntés alapján akár törölhetik is a félév után bekapott elégteleneket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!