NightHero kérdése:
Mit csináljak a matek tanárommal?
Figyelt kérdés
Nagyon berágott rám és mondjuk ha a háziba rosszul csináltam meg 1 számolást 1-est ad ... ha látja, hogy hibátlan mert matek tanárral csináltam 1-est ad és nem merem megmondani anyumnak , hogy van 8 db 1-esem 2 hét alatt valaki segítsen légyszi!:')2014. febr. 24. 13:01
11/14 A kérdező kommentje:
hát médiából állok 1-esre mert nem csináltam meg 1 projektet és 1-est kaptam rá ... de a többiből 3-as 4-es vagyok:)
2014. febr. 24. 14:17
12/14 anonim válasza:
Ugyanígy voltam, mint te, csak engem töriből szivattak, mert egyszer leveleztem órán. Tuti megbuktam volna, összesen 4db 1-esem volt, semmi más jegy. Anyám bement megbeszélni, hogy ha a magatartásommal volt baj, akkor miért a tantárgyból szivatnak? Sulit kellett váltanom emiatt. De mindenképp szólj otthon, megéri a pár pofont is!
13/14 Tom Benko válasza:
Ha valóban így van, akkor nyugodtan lehet panaszra menni, mert magatartást egy alkalommal lehet minősíteni, és akkor sem szaktárgyi jeggyel
14/14 anonim válasza:
ha valóban így bánik veled a tanár, akkor mindenképp beszélj a tanárral, hogy miért van ez így, vagy miért csinálja, hogy neked ez rossz. Említsd meg neki, hogy ha ez így megy tovább, beszélsz a Szüleiddel erről és az igazgatóval. A jó igazgató nem veszi félvállról az ilyen dolgokat és a tanárokat helyes útra szokta terelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!