Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valóban én reagáltam túl? Nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valóban én reagáltam túl? Nem kéne hogy ez rosszul essen?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Azzal tisztában vagyok hogy a fiúk és lányok mésképp gondolkoznak bizonyos dolgokról, de a napokban kattogok valamin amit nem tudom túl tenni magam, de a barátomnak már nem mondtam mert nem akartam hogy balhé legyen. Arról van szó, h van egy barátnőm aki azt mondta hogy hiába van kapcsolatba az ember a pasik ugyanúgy nézgetik a nőket, aztán már nem is tudom hogy hogyan de a barátommal erre a témára keveredtünk, és azt mondta hogy nyilván minden pasinak a barátnője az első, meg hogy én is neki, de hogy azért van hogy bejönnek neki más nők is. Na én ezt egyből érzékenyen vettem úgy érzem ebből, hogy nem vagyok elég jó csaj, de am meg tudom h vannak nálam jobb nők. Mert azzal nincs gond hogy valakire mondja h jó csaj vagy szép, én is pasiknak mondom ezt, hisz nem vakságot fogadtam hanem hűséget, de mégsem érzem azt hogy "tetszik, bejönne", nekem ez ennél több. Aztán még a barátom lett ideges hogy fogjam fel h a pasiknál ez más, ne hisztizzek meg ink ne faggassam ilyenekről nem velem kéne ezekről beszélnie..

4 hónapja vagyunk együtt, én most ledöbbentem..minden pasi ezt csinálja? Folyamatosan azon kattogok, h tuti más nőkre is felállt már neki, másra maszturbál stb..nem tudom most mennyire kell ezt komolyan vennem..

18L ő 22F

2016. febr. 11. 07:16
 1/7 anonim ***** válasza:
ez személytől függ..az én barátom már akkor nem nézett más csajok után és nem is érdekelte mások,amikor barátok voltunk. Ha ilyen a természete,akkor nincs mit tenni,ne változtasd meg,fogadd el úgy,ahogy van ;) esetleg ha előtted csinál ilyet,akkor szólj rá,de ha igati férfi,akkor hűséges marad hozzád :)
2016. febr. 11. 07:25
 2/7 anonim ***** válasza:
Túlreagáltad. Nem mondok többet, mert felesleges. Túlreagáltad. Hidd el, szeret téged, de a férfiaknak más a felfogása. Úgyhogy nyugi.
2016. febr. 11. 07:48
 3/7 A kérdező kommentje:
De ugy erted h tenyleg bejon neki mas meg elkepzeli h hude megdugná stb.? Mert ha igy van nemtom mitol lennek kulonbb
2016. febr. 11. 08:53
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán azèrt vagy különebb mert a barátnője vagy. Te vagy neki az első, de férfi ösztön hogy megnèznek mást is,nem minden fèrfinál, de általában. Túlreagálod, ha annyira bejönne neki más, nem te lennél a barátnője.
2016. febr. 11. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Ezzel a viselkedéssel csak azt éred el,hogy legközelebb már nem mer őszinte lenni, mert úgyis csak hisztizel miatta.

Nem értem mi a gond azzal, amit mondott.

Én ugyan nő vagyok.Több éve kapcsolatban. Nekem is a barátom az első. De hazudnék,hogyha azt mondanám, hogy nincs más pasi aki bejön külsőre.. mert van..De nem jelent semmit.Most tegyük fel látok egy pasit az utcán. Megjegyzem magamban, hogy egész jóképű stb. Aztán megyek tovább.

Tudom, hogy a barátomnak is van ilyenje.De egyértelmű,hogy egymást szeretjük stb..nem vakságot fogadtunk:D

Úgyhogy szerintem is túl reagáltad. Nem is 4 hónap után, de később biztos neked is lesz ilyen, hogy valakit vonzónak tartasz.Nincs benne semmi, amíg nem kezdesz el flörtölni a másikkal, vagy rágondolni egész nap stb..

2016. febr. 11. 09:15
 6/7 A kérdező kommentje:
de nem értitek hogy én azt is mondom h azzal nincs baj ha vkit szépnek talál v jó csajnak? hanem azzal ha bejön neki tehát értitek, vonzódik stb,
2016. febr. 11. 17:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Túlreagálod!

Mi pasik ilyenek vagyunk, de ez nem jelent semmit.

Naponta 10-20 lányra mondom, hogy jól néz ki, néhányra, hogy megdugnám (de nem vagyok ilyen srác, abszolút nem érdekel az ilyen "kapcsolat", a lányokat többre tartom, mint csak megdugni), függetlenül attól, hogy van-e barátnőm. De ettől függetlenül a barátnőm a szerelmem, akit szeretek, ő számomra a legvonzóbb és ő az, akit ténylegesen meg is dugok...vagyis szeretkezek vele, mert kapcsolatban inkább szeretkezés :)

Nem érdekel más lány olyankor, és az, hogy azt mondom valakire, hogy jól néz ki, édes kevés egy kapcsolathoz.

2016. febr. 11. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!