Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életem "pazarlása" tart jelenleg, valóban?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok és nem érintkezek emberekkel. Van mit csinálnom, természetesen. Elsősorban tanulással töltöm az időt és edzésre járok.
Egy kritikával illettek nemrégiben, miszerint én "pazarlom" az életem. A valóság az, hogy én kedvelem a jelenlegi helyzetem, viszont belül nem vagyok boldog. Azt gondoltam, hogy egy természetes boldogtalansággal van dolgom, ugyanis számos ember szomorú, mert mindig mást akar, ami rendelkezésére áll...
Tehát nekem hiányérzetem van, de nem tudom definiálni, bogy mit szeretnék...de azt gondolom, hogy csupán újdonságot.
Mit javasoltok?
2015. aug. 22. 10:36
2/2 anonim válasza:
Hat szerintem jo lenne ha erintkeznel emberekkel, nagyon jo elfoglaltsag szerintem mas emberek megismerese illetve a veluk valo beszelgetes... Es hat nem tudom, igazabol azert szerintem (!) nem kellene annyit tanulassal foglalkoznod... Mivel azert a penz nem a legfontosabb az eletben... (Persze ha csak hobbibol tanulsz akkor semmi, ezt ne vedd figyelembe)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!