Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez probléma lenne?

Figyelt kérdés

Megosztó az, amiért most e kérdést kiírom, egyesek szerint gáz, mások szerint példaértékű.

25 éves vagyok, és szeretek barátkozni 14-17 éves korú lányokkal. Nem akarok többet, pusztán csak barátságot. Szeretem az úgymond problémás embereket, akik nem rendelkeznek makulátlan családi háttérrel, vagy önbecsülésbeli gondjaik vannak. Jól megtalálom velük a közös hangot. Szeretem egyengetni a jövőjüket, segíteni nekik, tanácsot adni, meghallgatni őket, kizárólag baráti alapon, semmi testiség, vagy párkapcsolat. Amolyan idősebb testvér, vagy pót apuka szerepnek is felfoghatjuk.

Sokak szerint gáz, hogy ennyi idősen fiatal lány barátaim vannak, mások szerint viszont példaértékű, hogy képes vagyok másokon segíteni.

Érdekel az emberek problémája, egy anonim csoportot is vezetek, de a tini lányok gondjai az, ami valahogy az életemben elsődlegességet jelent. Szívesen segítek pasiknak is, és felnőtt korú embereknek is egyébként, de valahogy a legjobban a tini korosztállyal jövök ki.

2016. febr. 8. 15:26
 1/4 anonim ***** válasza:

Inkább csak érdekes, mert

1. Ritka az olyan ember a mai világba aki szivesen segít másoknak

2. Főleg nem tini lányoknak segítenek, ha egyáltalán segítenek

3. Az ilyen idős férfiak csak szexuális értelemben szoktak foglalkozni 14-17 éves lányokkal.

4. Ennyi idősen a saját jövőjüket egyengetik az emberek.

Nekem nincs problémám a viselkedéseddel, de azoknak a tini lányoknak lehet akik bele habarodnak a törődő fiú jellembe.....

2016. febr. 8. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem nem probléma. Sőőt!
2016. febr. 8. 16:02
 3/4 A kérdező kommentje:

1. Nem kerül semmibe, és hátrányom sem származik ebből.

2. Szerintem a tinik között rengeteg problémás életű van, a legtöbb el van nyomva, gyakoriból kiindulva. Családi zűrök, önértékelési gondok, satöbbi.

3. Egy érett férfi nem a szexet preferálja egy ismerkedés során.

4. Az én életem nagyjából rendben van. Van munkám, szakmám, pszichológiai diplomám. Sok nő érdeklődik utánam, bár igaz, egy párkapcsolat hiányzik az életemből.

5. Nem szoktak belém esni a tini lányok, hangsúlyozom nekik, hogy több nem lehet, emellett pedig úgy is viselkedem velük, hogy a remény kis szikráját se véljék felfedezni, és ebből még nem is volt nézeteltérés.

2016. febr. 8. 16:43
 4/4 anonim ***** válasza:

Mikor elolvastam,egyből arra gondoltam,hogy neked pszichológusnak kell lenned!De ezek szerint már helyben vagy :D

Szerintem jó dolog,hogy szeretsz másokon segíteni,mert ez téged is jó érzéssel tölt el,illetve a másik félnek is jó,mert segítesz a gondjain.Nincs ezzel semmi gond.Nyilván egy kívülálló szemével furcsa lehet,és jobb szemmel néznék,ha mondjuk nem tini lányokon segítenél,hanem kicsit idősebbeken,de lehet,hogy te pont az ő korosztályukat érted meg.Velük tudsz azonosulni,mert te már túlestél ezen a korszakon,és nyilván nagyobb eséllyel tudsz segíteni egy gyereknek,mint egy 40 éves felnőttnek,akinek már több élettapasztalata van.Mivel nem olyan rég voltál te is ebben a korban,így persze,hogy tudsz rajtuk segíteni,mert te már lehet keresztülmentél azokon a dolgokon,amiken ők,vagy ha esetleg nem,akkor is jobban átlátod már a dolgokat így 25 évesen,mint tiniként. :)

2016. febr. 8. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!