Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Osztálytárs vs osztálytárs...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Osztálytárs vs osztálytárs szerelem?

Figyelt kérdés
Teljesen tanácstalan vagyok. Az egyik fiú osztálytársam már évek óta tetszik, de próbálom elfelejteni, mert jövő évtől szerintem soha nem fogjuk egymást látni. Meg még az érzés sem viszonzott annyira szerintem. Persze vannak jelek meg minden, de inkább a közömbösségre utalnak. Már nem egyszer futottam neki, hogy elmondjam az érzéseimet, de mindig meghátráltam. Könnyen feladom. Erre valami tanács, hogy hogyan mondhatnám el neki? Mert rohadtul nem szeretném magamat marcangolni azután, hogy elment, hogy mi lett volna, ha...Persze nem csak ez a gondom, hanem az is, hogy az egyik osztálytársnőm is szemet vetett az illetőre. Felé is ezeket mutatja, mint felém, viszont sokszor hallom súgdolózni a barátnőivel, hogy rólam panaszkodik (persze nem rossz indulatból, hanem úgy, hogy biztos miattam nem akar a fiú vele lenni). Én meg pont hogy az ellenkezőjére gondolok, hogy ők sokkal jobban összeillenek, viszont az a fiú az első szerelmem. Egy félév és mindhárman máshová megyünk tovább tanulni. Valami ötlet? 15/L

2016. jan. 8. 06:46
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha te magad gördíted az akadályokat a boldogságod elé, akkor soha nem leszel boldog.
2016. jan. 8. 08:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Nehogy lány létedre te mondd el neki az érzéseidet!!!!!!! Azzal mindent tönkre tennél. Nem így kell becserkészni! Ha év végéig nem sikerül összejönnöd vele, akkor majd gimista korotokban talán. A számítógép világában mindenkit el lehet érni könnyen, ott a facebook, de ráérsz majd ha már máshova jártok, és leszel mondjuk 16-17 éves, vagy inkább még több, akkor megkeresed a facebookon, és elhívod egy beszélgetésre, mert régen hallottál róla. Ha még emlékszik rád, és nem voltál neki kifejezetten ellenszenves, akkor elmegy. és majd azon a beszélgetésen eldől, lesz-e belőle valami több, más. De akkor sem az érzéseimről beszélnék, csak arról, hogy mindig szimpatikus volt nekem, és milyen jó, hogy egyforma az érdeklődési körünk, az ízlésünk sok mindenben, talán még többször is találkozhatunk... De ehhez tudni kellene, hogy tényleg hasonlóképpen gondolkodtok-e a világ dolgairól, mert nem elég az, hogy tetszik valaki. Még az is lehet, hogy egy gimibe fogtok kerülni.
2016. jan. 9. 10:48
 3/3 A kérdező kommentje:

#1. Milyen akadályok? Mikre gondolsz?

#2. Lehet, hogy igazad van és nem nekem kell elmondanom, de ha ő nem teszi...és sajnos ő sem és én sem vagyok fent a facebookon, sőt, semmilyen elérhetősége sincs meg! És sajnos két külön városban lévő iskolába adtuk be a jelentkezésünket.

2016. jan. 9. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!