Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szüzesség elvesztése! Véleményt kérek! Mit gondoltok? (szöveg tovább) 17/L
Mostanában a baráti körömben igen nagy téma a szüzesség elvesztése. Mivel mind végzősök vagyunk (rajtam kívül mindenki 18 lassan 19 éves) lassan közeledik az egyetemi élet és pont itt vannak egy páran fent akadva hogy mielőtt el kerülnek az egyetemre el szeretnék veszíteni, ezzel még nem is lenne semmi baj de mikor azt hallom hogy mindegy ki az csak ne mondja tovább eléggé elszörnyülködve nézek rájuk mert alapjában véve nem ilyen természetek.
Nálunk eléggé megoszlik a vélemény fele-fele arányban hogy mi is lenne helyes, egy ideig én is így gondoltam de aztán rá jöttem hogy elér még nem kell siettetni.
Erről ti mit gondoltok? Tényleg úgy mondd "ciki" ha úgy mész egyetemre hogy szűz vagy még?
Hasznos infókat találsz, ha a Szexualitás kategória keresőjébe írod: szüzesség elvesztésével
Ha a hogyant már kitárgyaltuk, további kérdés, hogy mikor és kivel? Mivel a szexben mindig benne van a teherbeesés lehetősége, akkor és azzal, akiben biztos lehetsz, hogy baj esetén is melletted fog maradni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!