Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A szüzesség elvesztése!...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szüzesség elvesztése! Véleményt kérek! Mit gondoltok? (szöveg tovább) 17/L

Figyelt kérdés

Mostanában a baráti körömben igen nagy téma a szüzesség elvesztése. Mivel mind végzősök vagyunk (rajtam kívül mindenki 18 lassan 19 éves) lassan közeledik az egyetemi élet és pont itt vannak egy páran fent akadva hogy mielőtt el kerülnek az egyetemre el szeretnék veszíteni, ezzel még nem is lenne semmi baj de mikor azt hallom hogy mindegy ki az csak ne mondja tovább eléggé elszörnyülködve nézek rájuk mert alapjában véve nem ilyen természetek.

Nálunk eléggé megoszlik a vélemény fele-fele arányban hogy mi is lenne helyes, egy ideig én is így gondoltam de aztán rá jöttem hogy elér még nem kell siettetni.

Erről ti mit gondoltok? Tényleg úgy mondd "ciki" ha úgy mész egyetemre hogy szűz vagy még?

2016. febr. 3. 16:48
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért hiszitek azt hogy rólam van szó! Ha figyelmesen el olvasod a végén írja idézzem: "egy ideig én is így gondoltam DE aztán rá jöttem hogy elér még nem kell siettetni." ott van a DE szó!
2016. febr. 3. 18:43
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Mi van? Megvannak kattanva a bnoid? Mar bocs de fel sem fogjak h mennyit er egy fiu szemebe ha a bnoje meg szűz... Legalabbis nekem hatalmas plus pont ha a bnom meg szűz. Es ha megtudnam h igy vesztette el hat total kiabrandulnek belole
2016. febr. 3. 19:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
előzőnek igaza van. nekem is imponálna méghozzá azért, mert egy szűz lány lehet tanítani. aki volt már valakivel abban kialakult egyfajta módszer ahogy eddig csinálta, ami a másiknak nem biztos, hogy jó. arról nem is beszélve ha egy szűz lány megtapasztalja a szexet és NORMÁLIS szeretkezésben van része, egy kis idő után olyat tud nyújtani, hogy bizz isten el nem hagynám.
2016. febr. 3. 20:12
 14/15 anonim válasza:
Kicsit ciki a csaj elott. Ha a cerka 15cm .. Vagy elmesz hamar..
2016. jún. 1. 21:02
 15/15 Deflohelp ***** válasza:
100%

Hasznos infókat találsz, ha a Szexualitás kategória keresőjébe írod: szüzesség elvesztésével

Ha a hogyant már kitárgyaltuk, további kérdés, hogy mikor és kivel? Mivel a szexben mindig benne van a teherbeesés lehetősége, akkor és azzal, akiben biztos lehetsz, hogy baj esetén is melletted fog maradni.

2016. jún. 2. 07:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!