Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Otaku fiúk, nektek milyen az ideális lány?
Figyelt kérdés
Ha választanotok kellene egy magas(minimum 165 cm magas),vékony,kismellű,szőke hajú,nyílt lány és egy alacsonyabb ( 160 cm-nél alacsonyabb ), barna hajú, nagyobb mellű inkább félénkebb lány között, melyikük lenne a számotokra ideális? Vagy úgy alapjáraton nktek milyen az ideális lány?2016. febr. 2. 23:00
1/11 anonim válasza:
Otaku: japán kifejezés, mellyel a bizonyos dolgokért (legfőképpen a mangákért és az animékért) túlzott mértékben rajongó embereket illetik
2/11 A kérdező kommentje:
#1 Köszönöm ezt eddig is tudtam ,nem véletlen használtam ezt a kifejezést,de tényleg kössz . :"D
2016. febr. 2. 23:52
3/11 anonim válasza:
Tudom, de gondoltam segitek a nem-japanbuz1 idetevedoknek is, hogy ne feltetelezzek hogy poliplabut jelent.
4/11 A kérdező kommentje:
#1 Igazán nagylelkű voltál. De ez a kérdés direkt a "japánbuz*" emberekhez lett írva.
2016. febr. 3. 00:23
5/11 anonim válasza:
személyiség alapján :)
Szeretem az animéket de azért otaku nem vagyok :D
Ha mind2 csaj tetszik akkor úgyis azzal lennék akit jobban kedvelek.
6/11 anonim válasza:
Amúgy ideális lányra meg a válaszom legyen olyan külseje ami tetszik,a többi az már személyiségen múlik.
8/11 anonim válasza:
Köszönöm az első hozzászólónak a magyarázatot.
Már pont google-zni akartam, hogy mi a jó búbánat már megint ez a szó.
Nem értem miért kell ilyen hulye szavakat átvenni és használni.
Na, de ez mindegy is.
Ismét tanultam.
9/11 anonim válasza:
Hát... Ilyen adatok mellett mindkettő lehet szép is, vagy éppen nem szép.
10/11 anonim válasza:
Van kedved hentait nézni?Amíg nézzük fogdoshatlak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!