Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan hogy valaki beleszeret neten egy másik emberbe?
Figyelt kérdés
Ha igen akkor ez hogyan lehetséges?2016. jan. 25. 20:24
1/7 anonim válasza:
Cinder és Ella
nekik összejött ha érdekel olvasd el a könyvet
számomra ez nem lehetséges de ez a könyv tetszett
2/7 anonim válasza:
Gyors leszek mert lusta vagyok regélni.
Válasz: Van, játékon ismerkedtünk meg majdnem 1 évig beszélgettünk majd facebookon is napi szinten aztán kialakult már egy elég jó viszont, viszont akkor még kisebbek voltunk és ilyen 200km távolság viszont összejött a talalkozo 3 évig voltunk együtt, még ma is hiányzik
20/F
5/7 anonim válasza:
Van. Ténylegesen a személyiségbe szeret bele az ember, +hozzárakni a saját illúzióinkat könnyebb ha csak chatelés van mint a való életben (ott is jellemző, a rózsaszín köd pont ez)
6/7 anonim válasza:
Én beleszerettem és nem volt semmi illúzió benne, mivel találkoztunk és pont olyan volt, mint amilyennek mondta magát, sőt még jobb is.
7/7 anonim válasza:
Ahogy fentebb írták, virtuálisan is ki tud alakulni a kötődés, ha kellően intim témákat kezdtek kitárgyalni.
Évekig leveleztünk, 8 éve vagyunk házasok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!