Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ugye ez szerintetek sem ciki? :D

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugye ez szerintetek sem ciki? :D

Figyelt kérdés

15 vagyok,és az osztályból a legjobb barátnőmön és rajtam kívül már mindenki túl van az első csókon...nem gondolom hogy ciki,mert miért lenne,de amikor mondom mindenki olyan megvetően néz.

Úgy gondolom soha nem is lesz senkim,mert nem tartom magam szépnek,meg hát kevés fiú szereti a rocker lányokat felénk :D inni se járok,tehát valami alkoholtól teljesen vak srácnak se kellenék.

Szerintetek ciki ez?? (annál biztos nem gázabb h itt kérdezem meg...:D)

15/L

2016. jan. 25. 15:15
1 2
 11/17 anonim válasza:
Ha már a fiuk nem hajtanak rád akkor mér nem leszel lezbikus és csókolózol a barátnődel ,ez a dolog szét mene a suliba még menők is lennétek.!! :-)
2016. jan. 25. 15:53
 12/17 anonim ***** válasza:
74%

Mintha magamat olvasnám. Szintén nem csókolóztam, szintén csúnya vagyok, szintén rock zene preferáló de nem vagyok az a lázongó...inkább olyan csendes tipus. Csak én 16 vagyok.

Én már belenyugodtam hogy nem lesz senkim, ezért bezárkózok a házba egy pohár kakaóval és animét nézek...minden hétvégén...ahelyett hogy buliznék.

2016. jan. 25. 16:05
 13/17 anonim ***** válasza:
Előre szólok, hogy nehogy félreérts. Imádom a rockzenét, rengeteget hallgatok, de külsőre nem vagyok rocker. Nekem valahogy külsőre a rockerek nem jönnek be: tök fekete cuccok, ápolatlan (néha zsíros, kócos) hosszú haj, több hétig hordott farmer,póló, láncok, szegecske stb. Ez nem az én műfajom. Bocsi. Ha priviben küldenél egy képet magadról, megköszönném.
2016. jan. 25. 16:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Én sem csókolóztam még, és ebben egyáltalán semmi ciki vagy szégyellnivaló nincsen. Én csak úgy tudnám elképzelni az elsőt, hogy olyannal történik, akibe tényleg szerelmes vagyok. 15/L
2016. jan. 25. 16:54
 15/17 anonim ***** válasza:

18 évesen csókolóztam először és majdnem 19 évesen vesztettem el. Szóval ez nem ciki.

DE az, hogy 15/6 évesen azon nyavalyogtok, hogy "nem lesz senkitek, és ebbe bele is nyugodtok", na az már szánalmas. Előttetek az egész élet, még ott a seggeteken a tojáshéj, ne legyen már kapuzárási pánikotok...

Annyira csúnyák nem lehettek hogy senkinek ne kelljetek, meg még úgyis alakultok. Legyen egy kis tartásotok, könyörgöm.

2016. jan. 25. 17:14
 16/17 anonim ***** válasza:

enis rocker vok szoval eze rnincs b nőm xD

16/f

2016. jan. 25. 17:14
 17/17 A kérdező kommentje:
nem leszek leszbi:DD
2016. jan. 25. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!